vill en effektiv förvaltning go away_

När tiderna blir tuffa för företag som du behöver för att känna sig säkra på att ledarna i ditt företag är inte bara fungerar till 100% effektivitet när det gäller att leda sitt eget lag, men de arbetar tillsammans med sina kamrater i bolaget på ett sammanhållet sätt. Det gamla ordspråket “helheten är större än summan av delarna” absolut gäller när man talar om en stark, fokuserad ledningsgrupp.

Men är det så enkelt? Uppgiften att få ledningsgrupper att arbeta tillsammans för en gemensam strategi är svårt nog när som helst men i det nuvarande klimatet många organisationer går igenom perioder av stora förändringar på grund av omstrukturering, är nedskärningar, diversifiering etc. det något som du kan hantera internt ? Du vet att ditt företag kan du ha kompetens att motivera din ledningsgrupp, kanske du har tid att planera och utveckla ett program för att uppnå dina mål men är du för långt i branschen att verkligen arbeta på verksamheten? Om du gör det du alltid har gjort, får du det du alltid har fått. Ibland behöver du en ny strategi.

En away dag underlättas av ett “oengagerade” specialist kan vara den perfekta lösningen. Med en grupp människor ut ur deras dagliga rutin, bort från sin arbetsplats och kraven från sin vanliga omgivning för att fokusera på en specifik uppgift kan göra en enorm skillnad och ger resultat som kanske inte uppnås inom ramarna för företagets lokaler.

För att få människor som arbetar tillsammans som de behöver för att veta vad dina mål är, vad som är frågorna och vilka resurser de har. De måste också vara motiverad, inspirerad, engagerad och tas ut ur sin komfortzon. En extern handledare kan inte bara hjälpa dig att planera innehållet och leveransen av dagen men kan anskaffa arenor som kompletterar processen på grund av särdragen i miljön. Till exempel, kan ställa din away dag i ett område av enastående naturskönhet inspirerar de mest kreativa tankeprocesser och vara som en integrerad del av resultatet som innehållet i programmet.

Arbeta med en expert som kan utforma och planera dagordningen, underlätta dagen och källan inspirerande mötesplatser kan göra stor skillnad för resultatet. Borta dagar kan användas som ett effektivt verktyg för många ändamål:
· Strategi utveckling och granskning
· Ledarskapsutveckling & bedömning
· Hantering teambuilding
· Problemlösning
· Executive retreater

Peak Awayday är centralt baserat i vackra Peak District, Derbyshire, och kan tillhandahålla resurser för att se till att ditt evenemang blir en succé. De erbjuder en rad paket skräddarsydda för att passa dina behov.