Vilka funktioner ska finnas i projekthanteringssystem

Projektledning systemet rymmer, organisera och även utföra alla de uppgifter, som är involverade i projektet. Det får sina syften och avsikter helt enkelt genom att ge viktig information. Ledningssystem är organiserat för att göra cheferna känner sig uppenbart. Nu en dag, kan du se att allt är datoriserat och det finns massor av projektledare är associerade till det webbaserade system för projekthantering. Det ackumuleras mänskligt stöd nöjda bildar deras synpunkt att allt det prestanda. Dessa dagar projektledning är verkligen mycket godtyckligt för hantering av alla typer av projektarbete. På grund av projektledning du måste leverera så många projekt och mail till kunderna och det finns en fix tidsfrist för varje projekt, då projektledningen systemet spelar en viktig roll.

Den webbaserade projekthanteringssystem har hittat helt effektiva för att hålla ett projekt på rätt spår tills dess syften uppnås. Det är också till stor hjälp vid genomförandet av ledningsprocesser. Numera hittar du en samling av projekthanteringssystem, programvara finns tillgängliga. En rätt webbaserat projekt-management-system kan samverka pågående projekt på flera sätt. Online projektledning systemet erbjuder stor hjälp för lagledarna som de kan enkelt och regelbundet hantera varje aspekt av deras projekt med hjälp av dessa system. Om du vill göra det mesta av dessa online-system projektledning, behöver du definitivt en rätt typ av system för detta ändamål, och du bör också erkänna och förstår mycket väl om funktionerna i projekthanteringssystem. Funktioner som du kommer cirka hittar i Enterprise Project Management systemet är följande: –

Ett. Basic Setup – Det tar bara några sekunder att skapa ett nytt projekt och det skickar meddelanden.
2. Enkel integration – Det innebär inga fler webbläsare uppfriskande. Det är precis som Gmail och Face Book.
Tre. Webbaserad Software – kan det nås från vilken typ av dator utan att installera programvaran. Det innebär också flera användare, centralisera datalager etc. Det är alltid snabb att svara än skrivbordsprogram. Du kan också veta om projektet informationen via inloggningen.
4. Time Tracking Software-Det innebär att spåra den tid du absorberar på de olika projekten. Den använder tidrapporter tydligen. Det ser också alla dina tidrapporter på nätet när du verkligen jobba på det specifika projektet. Den bestämmer planerat och dina faktiska tidrapporter på nätet och administrera ditt projektarbete på rätt spår.
Fem. Realtid chatt – Det rymmer inslag i realtid chatt, genom detta kan du chatta med dina kunder och kollegor och detta kommer att trösta dig kan spendera din tid som du vill. Istället för att du svara på hundratals e-postmeddelanden från kunder, du kan enkelt chatta med dina kunder genom realtid chatt. Det kommer lättnad dig att skapa den trevliga atmosfären. Detta gör ditt företag mer beroende och respektive. Du kan också se dina chattar med kunder i framtiden.
6. Arkiv Proofing – I det här ditt lag och klient är att utveckla de saker angående ditt arbete. Samtidigt ser utformningen av din webbplats klienten ger feedback eller kommentarer eller peka på de frågorna. För detta måste du bara lägga till anteckningar på filerna i webbläsarfönstret. För att göra detta, kommer ditt team och klienten vet absolut vad du talar om.