viktiga anteckningar för din utbildning KPI

Du kanske har hört talas om balanserat styrkort och andra verktyg som är förknippade med det. De används för att mäta företagets resultat och de också styra organisationen när det gäller att fatta beslut. De är alla flexibla verktyg som kan användas även av vanliga människor, studenter och de som arbetar på icke vinstdrivande organisationer. I själva verket är även skolor genomför utnyttjandet av balanserat styrkort, mått och sådant. Numera finns det många människor som förstår att användningen av dessa mätsystem. En av de mest utnyttjade ofta är utbildningen KPI.

Utbildningen KPI eller nyckeltal används av lärande institutioner för att dem att mäta olika aspekter som påverkar tillväxten av både skolan och eleverna. Det finns flera typer av instruktioner indikatorer som kan utnyttjas. Dock måste du veta att du bör basera de indikatorer som du kommer att använda för att målen för ditt företag. Detta innebär att du måste först uppsatta mål så att du kommer att kunna mäta framstegen i dina arbetsuppgifter eller ens hela institutionen själv. Detta görs genom handlingen att jämföra målen med utvecklingen av projekten.

Det finns flera utbildnings-KPI uppsättningar som du kan välja från. Det finns också olika perspektiv som hjälper dig i att kategorisera nyckeltal som du kommer att använda. Vanligtvis finns det fem perspektiv här, och de är de ekonomiska, antagning, prestation, studenten och institutionen rang. Varje perspektiv har sin egen utbildning KPI set som hjälper dig att övervaka hälsan hos de föreställningar i varje klassificering. Till exempel, i finansiellt, kan du få perspektiv som kostnaden för varje elev, utveckling av personalen och fakulteten samt kostnader instruktion.

För att du ska beräkna prestanda genom KPI, bör du kunna ha en standard för mätning. En bra KPI men kommer att hjälpa dig att beräkna resultatet eftersom det ska bära sina egna medel för beräkning. Som i exemplet ovan, för att du ska få KPI resultat för kostnaden för varje elev, bör du definiera vikt eller dess betydelse samt mål och målen. På så sätt kommer det att bli lätt för dig att få ut det samlade ekonomiska resultatet för ditt företag.

Om du har en hård tid när det gäller att välja de nyckeltal för din läroanstalt, kan du leta efter några exempel på webben. Utöver detta finns också program som kan användas så att du kan börja använda ditt omvärldsbevakning för utbildning. Sådana bitar av programvara används för att användarna att se till att deras balanserade styrkort och andra system för mätning är väl utformade visuellt. På så sätt kommer du att kunna presentera tittarna en professionell och snygg utbildning KPI-system. Det hjälper också att de är organiserade väl så att du kan avgöra den fullständiga hälsan hos din organisation med bara en enda blick.