varför du ska sälja ditt överskott POS-system

Är du en återförsäljare som har nyligen bestämt att du vill stänga dina dörrar eller har du nyligen beslutat att uppdatera och ersätta din nuvarande POS-system, som din POS kassaapparater? Om du har, har du en plats för dina återstående överskott POS-system? Om du har ännu att utveckla en plan för din kvarvarande överskott POS-system, kommer du vill fortsätta läsa på.

Tyvärr, när det gäller att avlägsna gamla eller föråldrade POS system, såsom POS kassaapparater, många återförsäljare göra just det, ta bort utrustningen från sina butiker. Ofta kan denna utrustning ska doneras till en ideell organisation eller det kan bara göra sin väg till papperskorgen. Oavsett om du stänger dina dörrar eller helt enkelt ute efter att helt se över din nuvarande POS-system, visste du att du kan ha möjlighet att sälja dina kvarvarande överskott POS-system? Du kan och om du har möjlighet att göra det, bör du, eftersom det finns ett antal fördelar med att sälja din kvarvarande överskott av POS utrustning.

En av många anledningar till varför du ska försöka sälja ditt överskott POS utrustning är att det gör att du kan få en avkastning på din investering. Om ditt företag var eller är fortfarande en lönsam, kanske du redan har fått en avkastning på din investering. Med detta i åtanke, skulle det inte vara trevligt att se en ännu större avkastning? Genom att sälja dina kvarvarande POS-system, kan du ha möjlighet att göra just det. På ett sätt kan man betrakta det som att återfå dina affärsrelaterade startkostnader. Vare sig du är ute efter att starta ett nytt företag venture eller har pengar att köpa nyare POS-system, kan återhämta dina startkostnader kunna erbjuda dig ekonomiskt bistånd.

En annan av de många anledningar till varför du ska försöka sälja ditt överskott POS utrustning till en POS leverantör eller distributör är därför att du kan ha en svår tid att göra din försäljning självständigt. När du köper POS utrustning från en ansedd POS leverantör, vilket du förmodligen gjorde, är ett antal tjänster förlängas ner till dig. Dessa tjänster kan ha inkluderat automatiska POS programuppdateringar, teknisk support och ett underhållsprogram. När POS utrustning byter ägare, är dessa tjänster inte ofta förlängas ner till den nya köparen. Det innebär att de kan vara ansvariga för sina egna programuppdateringar, liksom sitt eget underhåll. Det är därför många återförsäljare ta beslutet att bara köpa sina POS-system från välrenommerade POS leverantörer och POS distributörer.

Som tidigare nämnts, bör du sälja dina POS-system till en ansedd POS leverantör eller POS distributör. Beroende på var du ursprungligen gjort din POS-system inköp från, kanske du kan sälja ditt överskott POS utrustning tillbaka till den leverantören. Om POS leverantören som du gjorde din ursprungliga inköp från inte har ett certifierat pre owned rekonditionering på plats, har du fortfarande ett antal alternativ. Många POS leverantörer och distributörer kommer fortfarande köpa ditt överskott POS utrustning från dig, även om dina inköp inte ursprungligen gjordes av dem.

Vid prövningen POS leverantörer eller distributörer att sälja dina överskott POS system, bör du ta en närmare titt på dina nuvarande behov. Om du funderar på att se över din nuvarande POS-system och uppdatera dem med nyare versioner, kanske du vill undersöka valet av POS-system som kan säljas med POS leverantör du funderar på att sälja din extra utrustning. Du kanske kan få en kredit för dig nya inköp. I själva verket kan du även intresserad av att ha alla dina POS-system undergå rekonditionering, vilken skulle resultera i att du får som ny POS utrustning för en bråkdel av kostnaden.

För att undersöka alla dina alternativ, när man ser att sälja dina kvarvarande överskott POS-system eller uppdatera din nuvarande lager, vänligen granska VisionPOS.com. Med ett välkänt certifierade pre owned rekonditioneringsprocess, är du säker på att hitta det du behöver med VisionPOS.com.