Varför anställa en virtuell assistent är en god affär

Den konstant ringande telefoner och en något bergigt bunt papper arbete kan bromsa även den mest organiserade nystartade företag eller entreprenöriella företag. Men för många, är kostnaden för att anställa en heltidsanställd administrativ Support Assistant oöverkomliga och, för många människor, helt enkelt opraktiskt. Mycket få nystartade företag har resurser att betala personalrelaterade kostnader såsom semesterersättning, sjukförsäkring, pensionsförmåner, etc. ignorera aldrig sinande trave papper kan resultera i att hålla tillbaka ditt nya företag innan det ens har börjat.

En möjlig lösning skulle kunna vara att hyra en virtuell administrativ Support Assistant. Fler och fler människor vänder sig till dessa högutbildade e-proffs för hjälp.

En virtuell Administrativ Support Assistant (VA) är en erfaren chefsassistent som har eget företag, med hans / hennes egna faxmaskiner, datorer, skannrar och telefonledningar, för att inte nämna ett brett spektrum av populärt används program, resurser och kompetens.

Hon eller han kan göra sekreterartjänster och kontorsarbete, inklusive men inte begränsat till: grundläggande journalföring, databas och kontakthantering, hålla din webbplats glittrig och up-to-date, ringa dina kunder och bekräfta möten, för att inte nämna de hundratals andra användbara uppgifter som kan lyftas från fingrarna till kan trehjulig händer. Men kanske viktigast av allt, kan hon göra dessa saker med högsta professionella etik och kompetens utan att någonsin kliva in i ditt kontor.

Den V.A. har förverkligats som ett resultat av ett företags nedskärningar, ekonomisk genomförbarhet och lockelsen och attraktionskraft många e-arbetare och e-företagare som åtnjuter frihet att arbeta ur egen kontorslokaler.

Eftersom fler och fler människor har blivit egenföretagare, har utvecklingen inom telekommunikationsområdet tillät dem möjlighet att utföra en stor mängd arbete från en off-site plats.

Bortsett från att ta på administrativ överbelastning, VA kan bidra till att främja ditt företags trosbekännelse, filosofi och image till kunderna, låna en professionell stabilitet som annars kan saknas. Om du har VAs i flera tidszoner, kan du få äkta 24/7 support för ditt företag.

Stöd som detta är särskilt viktigt i tillväxtfasen av företaget, när företag försöker få luft under vingarna, och föra in nya försäljningen är avgörande, till en bråkdel av den konventionella kostnaden för en heltid administratör.

Skulle du tänka på att anställa en V.A.? Om du är en entreprenör, är egenföretagare eller inte har resurser för att motivera ett kontor med en heltidsanställd Support Assistant … än ja, kanske du borde! Människor som hyr VA: s är ofta människor som är konsekvent reser, eller som behöver ha någon att upprätthålla sin verksamhet oro medan de är borta eller som på annat sätt är upptagen, dvs börsmäklare, fastighetsmäklare, Tränare, konsulter, försäljare och talarna alla använder ofta kraften i virtuella assistenter.

Antalet nya VA: s växer för varje dag, till stor del beroende på den ökade närvaron av fackliga organisationer som syftar till att jämföra och stelna VA fält.

Många VA: s har möjlighet att tillhandahålla tjänster till kunder över hela världen, så om ditt företag har en London, Chicago och Manila kontoret, kan du ha hög kvalitet administrativt stöd i alla lägen!

Så, är det klokt att överväga outsourcing mycket av din administrativa överbelastning till en virtuell assistent.

Taryn Merrick, ägare
Merrick förvaltning och medietjänster
www.merrickmgt.com / taryn@merrickmgt.com