välja det bästa systemet anställdas tid

Som företagare har du massor av saker att tänka på när det gäller att driva ditt företag. Från löner till marknadsföring och reklam ansträngningar, du stannar upptagen och har en hel del på din tallrik. Men en sak du bör inte oroa dig för är hur dina publikrekord hålls från dag till dag. Detta eftersom det finns en massa bra verktyg på marknaden som kommer att göra det åt dig. Detta kommer att ta stress och smärta ur spåra dina anställdas ansträngningar. Det kommer också att spara massor av pengar i det långa loppet genom att effektivisera dina ansträngningar.

Däremot kan välja det bästa systemet anställdas tid vara en smärta i nacken. Ingen tvekan om det kan vara svårt, med tanke på det enorma antalet anställda klockor och system tidtagning som erbjuds idag. Förr i tiden var val begränsade till besvärlig manuell tidrapport inresa eller mekaniska klockor som misslyckats med att förhindra kompis stansning. Det fanns en liten förbättring på 90-talet med hjälp av semi-automatiska tidur som får uppgifter och leverera den senare för arbetsgivaravgifter beräkningar. Även om denna struktur visade sig vara bättre, införde det fortfarande kort undantag på lönelistan proffs och krävs ytterligare arbete för korrekt behandling.

Moderna system är bättre än någonsin tidigare och långt mer avancerad än tidigare år modeller. Dessa datorbaserade, realtidssystem inte hålla information om anställda i en tillfällig anläggning ställe som tidigare. De kan användas främst som server-baserade system utan behov av ytterligare hårdvara. De är oftast väldigt lätt att använda för arbetstagare och lätt tolkas av arbetsgivare och företagare.

För närvarande många företag går för en hybrid tid och närvaro system. Detta utnyttjar en kombination av klient-baserade och webbaserade tidskontrollorganisationen programvara. Detta nya system ger företagare och arbetsgivare det bästa av två världar och gör spåra en relativt enkel sak. Att veta hur mycket arbete dina anställda spenderar arbetar kommer att hjälpa dig föra noggranna anteckningar och belöna dem därefter.