vad som görs rollen som HR i transportfrågor

Transporter har alltid varit ett problem med både arbetsgivare och arbetstagare som är anledningen till sondering av HR i trans frågor pågår fortfarande. The Human Resources eller HR-avdelningen på ett företag hanterar alla aspekter av arbetstagarnas konflikter och problem som är relevanta för verksamheten. Retention, rekrytering, förmåner och paket samt löner är allt under överinseende av den höga representanten. En av de viktigaste frågorna som de möter i dag är ungefär monter HR i transportproblem. Det visade sig, anställda idag står inför den globala frågan om pendling och transport.

Commute tider ökar med 10 procent varje år enligt den globala folkräkningen och detta uppenbarligen utgör hot i olika företag och organisationer. Den bristande överensstämmelsen mellan där jobben och där en genomsnittlig anställd har råd att leva är för mycket av en konflikt att ignorera. Vi vet alla hur stor varje anställd spelar i organisationsutveckling så det är självklart att det är något som måste göras. Detta är när organisationer beslutat att vidta åtgärder för att de egentligen inte har råd att förlora medarbetare och möta deras undergång.

Den höge representanten i transportfrågor ‘stand förblev otydlig i flera år, eftersom det är nödvändigt att noggrant studera varje åtgärd tog ett tag. I slutändan, efter miljontals möten och konferenser kring frågeställningar anställdas transporter, beslöt de att en gång för alla, lösa nästan omöjligt att täcka med kollektivtrafik pendlingsmönster genom att genomföra flera saker.

Den roll som HR i transport konflikter är att lösa den dramatiskt växande klyftan av en stabil, produktiv och lojal arbetskraft. En av de drastiska åtgärder som HR i transportproblem gjorde var att utveckla en uppsättning program som ger fördelar och incitament till de anställda för att övertyga dem att leva nära de anläggningar där de arbetar och ta kollektivtrafik. I fråga om ryktet, är detta en win-win situation för företagen som de kunde hjälpa lokalsamhället och samtidigt, förbättra livskvaliteten för sina anställda och arbetstagare.

De åtgärder som används av företag truck och HR i transportfrågor är dock inte standardiserad. Vissa organisationer använder uppsättning fördelar som de utvecklat medan andra fortfarande fortsätter sin forskning och studier om respektive företag kommer att vinna eller förlora om de kommer att försöka genomföra det. Hursomhelst, dessa är bara några av de lösningar som har utvecklats av olika HR i transport konflikter:

Ett. Transit gynnar program som syftar till att utelämna från övervägande alla pengar som spenderas av anställda för deras pendling utgifter i termer av inkomster och löneskatter;

2.Housing programmen med stöd från arbetsgivare genomförs också vari arbetsgivare hjälpa sina anställda köpa ett hus närmare sina jobb för att spara in transit kostnader, och;

3.Increasing köpkraften genom placering effektiva inteckningar.

Ta notera att medan begreppet “arbetsgivare” är de ofta dras när det kommer till genomförande och implementering nyttiga paket för anställda och staber, de som verkligen är i handling är deras respektive personalavdelningen. Det är nu säkert att säga att det är något som görs av arbetsgivare och HR i transport problem och förhoppningsvis, förr eller senare kommer alla organisationer antar processen och fortsätta att sträva samtidigt som alla deras arbetstagarnas behov som deltog .