uppfyllandet tjänster – de 4 största fördelarna med att använda en uppfyllelse tjänst

Företagen kommer alltid att försöka spara kostnader. De vill höja den nedersta raden. En av de allra bästa sätten att få detta gjort fortsätter att vara genom att byta till en uppfyllelse tjänst. Fulfillment tjänster sparar ditt företag pengar och öka din försäljning och effektivitet. Nedan listas de fyra största fördelarna med att byta ditt företag till en uppfyllelse tjänster.

1.Storage fortsätter att vara billigare. En uppfyllelse företag kan lagra dina produkter billigare än någon lagringsanläggning kan. Detta ger dig två möjligheter. Ett, kan du spara din organisation pengar, så enkelt är det. Och två, kan du öka mängden du beställer, producera bättre grossistpriser för dig och ger dig möjlighet att sälja mer produkter. Inte bara detta, men att byta ditt företag till en uppfyllelse tjänsten kan du eliminera de kostnader som är förknippade med att äga och underhålla ditt eget lager. Cutting våra lagerlokaler och personal tillåta företag att minska sina kostnader och lägga till mer till den nedersta raden.

2. Shipping är billigare. Rederier ökar sina priser tack vare ökade bränslekostnader och andra marknadskrafter. Detta skulle inte vara något större problem om du kunde passera de överskjutande kostnaderna ner till dina kunder, men många inte någonsin vill betala längre än de redan gör för sjöfarten. Så dina utgifter mer pengar än någonsin tidigare, och inte se något tillbaka för det. Om du letar efter ett sätt att minska dessa kostnader, är det dags att byta till en uppfyllelse tjänst. Uppfyllandet företag skickas i stora bulk, vilket ger dem möjlighet att förhandla med rederier. Detta skulle kunna innebära betydande rabatter för dig.

Tre. Förbättrad kundservice. Hur mycket spenderar du varje år för din flotta av reps kundtjänst? Outsourcing som en uppfyllelse företag kommer att spara dig tusentals dollar på årsbasis. Och den bästa delen fortsätter att vara, dina kunder får fortfarande samma bra kundservice de har blivit vana vid.

4. Förbered ditt företag för tillväxt. Fulfillment tjänsteföretag är alltid redo för att hantera din tillväxt. Tänk om din försäljning skulle plötsligt hoppa till dubbla eller tredubbla den nuvarande beloppet. Skulle din personal kunna hantera en sådan ökning? Med uppfyllandet tjänster, du vet att du kan hantera en sådan tillväxt. De kan lagra lager till mycket låga priser, och har så många reps kundtjänst och processorer ordning som krävs för att få ett jobb gjort.

Om du vill veta mer om uppfyllandet tjänster, besök länken nedan.