top register går digital_

Om du är en av de människor som någonsin har oavsiktligt förlorade eller spenderat alldeles för mycket tid rifling igenom lådor för just den filen, kan du vara intresserad att veta att modern teknik kan ändra dina oorganiserade lådor fulla av pappersarbete i digitalt format, med många extra fördelar.

Ett. fördelarna med digitala format:

– Filer är lätt utdelningsbara
– Filerna indexeras perfekt och är oförmögna att gå i ordning
– Filer är sökbara
– Kan vara lätt säkerhetskopieras och återställas

q. Hur kan jag enkelt konvertera alla mina papper till digitalt format?
A. Allt du behöver är ett bra dokument ledningssystem som kommer att se till att du har lyxen att hitta rätt dokument som du behöver med bara ett klick på en knapp.

q. Vad är ett dokumenthanteringssystem exakt?
A. Du installerar ett program på din dator som ger dig möjlighet att kategorisera dina filer enligt deras typ samt deras innehåll. Detta kommer verkligen att göra din bokföring en vind.

q. Jag är organiserade nog redan, vilka fördelar kommer detta system har för mig?
A. Bortsett från att kunna hålla reda på dina elektroniska dokument, kan man lika gärna ta dig tid att skanna pappersdokument till datorn för att få en elektronisk kopia av dem också.

Från skanna pappersdokument på din dator, kan du hämta även diverse andra elektroniska dokument från Internet eller från andras filer (om ditt dokumenthanteringssystem är ett företag där systemet delas av alla på kontoret). Bara helt enkelt använda dra och släpp för att du ska kunna sätta dina elektroniska dokument till sin rätta mapp.

Ett. standardversionen

De doQuments Standard Edition är avsedd för hemmabruk och personligt bruk. Det är den enklaste av de tre formaten dokumenthantering och är en snabb och effektiv lösning för att hantera alla dina elektroniska och pappersdokument.
Det finns också doQuments Professional edition, som är ett dokumenthanteringssystem som är avsedd för underhåll av filer i småskaliga företag.

2. Professional Edition

Med denna version kommer du nu att kunna göra mer saker med ditt dokumenthanteringssystem. Detta dokument ledningssystem är snabbare och tillåter en större databas. Den innehåller också en tjusig funktion som kallas parameterfrågor som gör att du kan hitta specifika dokument på bara några klick.

Tre. Enterprise Edition

Bortsett från att kombinera funktionerna i Professional Edition, låter Enterprise Edition också en nätupplaga där du kan ansluta program direkt till en server (en webbplats eller intranät). Nu kan du komma åt dina data från var som helst i världen som har en internetuppkoppling.