tillverkare minska kostnaderna med oberoende tillverkare reps

I dagens ekonomi är de ökande kostnaderna för ersättningar till anställda och ett ökat tryck från billigare internationell konkurrens, vilket tvingar amerikanska tillverkare minska kostnaderna och få någon fördel de kan få. Detta är ett av många skäl att användningen av oberoende tillverkare reps, även känd som säljare, blir ett mer och mer populärt alternativ för dem.

Först tillverkare kan spara en enorm mängd pengar genom att eliminera hälso-och pension kostnader som kommer med att anställa heltidsanställda säljare anställda. Till exempel, är medianen årslönen för en heltidsanställd säljare anställd i New York staten $ 60.000. I jämförelse är den genomsnittliga kostnaden för en anställds hälsa och pensionsförmåner i New York State ytterligare $ 15.000, ungefär 25% på toppen av den anställdes faktiska lön. Även om ditt företag har endast en säljare för varje stat i USA, tar det inte lång tid för dessa kostnader att lägga upp. När behålla tjänster av fristående tillverkare reps, betalar tillverkarna inte för eventuella hälso-och pensionsförmåner.

Andra, oberoende reps arbetar på provision enda grunden. Mening, de bara betalat en provision när de slutför en försäljning. Detta eliminerar de kostnader som heltidsanställda säljpersonal som kan underachieving eftersom de har vuxit bekväm med sin lön, men förlorade sin motivation. Enkelt uttryckt, om oberoende reps vill äta och betala sina räkningar, de måste göra försäljningen – en hel del av försäljningen. Det är den bästa typen av motivation en säljare kan möjligen ha att uppnå eller överträffa förväntningarna.

Tredje, rekrytera oberoende reps kostar tillverkaren, en bråkdel av vad det kostar att rekrytera och utbilda heltidsanställda. Tillverkarna spenderar rutinmässigt tusentals dollar reklam lediga jobb i lokala tidningar, på radio och på dyra webbplatser som Monster.com år efter år. Kanske du är en av dem. Om du är, upptäckte du förmodligen att din anställning annons snabbt är begravd bland tusentals andra platsannonser och syns i en viss stad. Då har du kvar den tidskrävande uppgiften att ogräsrensning genom ändlösa sökande som, många gånger, inte ens uppfyller kraven för ditt arbete.

Däremot kan du lägga upp din affärsmöjlighet på en särskild webbplats som specifikt vänder sig till tillverkare och oberoende reps. Denna typ av nisch webbplats ger tillverkarna med en, lätt att använda, rikstäckande resurs som betjänar över 200 klart definierade branscher. Tillverkarna kan också ange minimikrav för deras affärsmöjlighet som kommer att spara värdefull tid genom prekvalificera sökande för dem. Du väljer de minimikrav för din affärsmöjlighet och om en intresserad säljare inte uppfyller dina krav, de är oförmögna att lämna in deras profil (eller resumé) till dig.