telefonsvarare som livräddare

En telefonsvarare som en livräddare? Tja, kanske inte i den meningen att stoppa en kula eller dra dig ur framför en framrusande bil, men sparar dig att leva ditt liv utanför ditt företag.

Känner du dig överväldigad av alla samtal ditt företag tar emot? Har ditt företag explodera över natten? Har du fått en stor order och nu dags att intervjua och anställa extra hjälp saknas? Även de som är bra problem, är de fortfarande problem som behöver lösas. Ett sätt att göra det är att anlita en telefonsvarare.

Du kanske frågar dig själv “Hur skulle en telefonsvarare hjälpa mig att lösa dessa problem?”. Om du känner dig överväldigad och arbetar långa timmar att få allt gjort, kommer en telefonsvarare lindra en del av din arbetsbörda och gör att du kan fokusera mer på själva arbetet i verksamheten. Ju fler av de perifera uppgifter du kan delegera ut, ju mer du kan ägna din uppmärksamhet till att fylla de kundorder som tillåter ditt företag att blomstra. Anledningen till att du är i affärer, trots allt, är att fylla din kunds order, att inte tillbringa hela dagen i telefon med leverantörer, telemarketing eller ens dina kunder. Fielding telefonsamtal hela dagen bara avlopp din produktivitet och energi.

Att personifiera denna punkt, jag har ett citat från en telefonsvarare klient, Rose Tamara av jordiska fröjder Day Spa i Madison. MS. Hon sa, “Jag insåg inte vad en distraktion som telefonen verkligen var. Nu kan jag slappna av och fokusera på mina kunder och jag gör bättre kvalitetsarbete. “Hon är gladare och jag skulle vara villig att satsa hennes massage kunder är mer nöjda med det arbete hon gjort sedan hon började med en telefonsvarare hantera sina inkommande samtal .

Även om du får allt gjort för att hålla verksamheten tuffar, hur många timmar du arbetar i en typisk dag? Om det är mer än åtta, kanske din effektivitet vara mycket lägre än om du bara arbetar åtta timmar. Studier har visat, som regel, människor är mindre produktiva ju fler timmar som de arbetar på en dag. * Dessutom arbetar de långa dagarna, är du inte sova hela åtta timmar och får den vila du behöver. Brist på sömn “minskar din förmåga att koncentrera sig, multi-task, uppmärksamma, problem-lösa, behålla information, reagerar snabbt, och göra bra bedömningar.” * Kort sagt, hur effektiva alla de förmågor du behöver för att driva ett framgångsrikt företag ägare reduceras. Det finns en anledning över arbetande kallas “bränna ljuset i båda ändar”, du bränner ut dig. Använda en telefonsvarare kommer att hjälpa dig att arbeta smartare, inte nödvändigtvis hårdare.

Hur hjälper en telefonsvarare du arbeta smartare? Den telefonsvarare tar alla dina inkommande telefonsamtal och skärmar dem för dig. Alla dessa försäljare ringer för att sälja dig deras “senaste och bästa” produkt eller tjänst? Inte längre en distraktion. Fel siffror? Spolas. Och det värsta, telemarketing? Sparkade till trottoaren. Alla dessa typer av samtal är nu gamla synder och inte längre stjäla bort din produktiva tid. Dessutom är de samtal som verkligen betyder överförs nu direkt till dig eller skickas i meddelandet formulär så att du kan ta itu med dem som ditt schema tillåter, inte någon annans.

Hur snabbt kan en telefonsvarare att börja hjälpa dig att återställa det tidigare nämnda förlorad effektivitet? De kan göra det nästan omedelbart. De flesta svara tjänster kan skapa ett konto för dig med en skräddarsydd samtal telefonsvarare manus i så lite som en dag. Till exempel vet jag av en advokatbyrå som behövs för att ha en telefonsvarare tillgänglig inom en vecka för att hantera, med deras uppskattning, 80-90 timmar av samtal i en 7-10 dagars period. Den telefonsvarare de valde kunde röra sig snabbt och ställa upp den ordinerade samtalet flöde som w används av agenter och anställa extra personal som extra åtta till tolv timmars samtal per dag skulle kräva innan veckan var över. Om en telefonsvarare kunde göra det, bör de ha absolut inga problem hantering nästan varje kunds behov.

Så, oavsett om du har varit alltför upptagen med att köra för att hålla jämna steg med ditt företag eller du har haft en stroke av lycka och beställningar har plötsligt översvämmas dig, kan det telefonsvarare lösningen hjälper dig återfå balansen för att ta itu med dessa utmaningar på ett effektivt och effektivt.

* URL till citerade innehåll finns tillgängligt på begäran.