tandläkarpraktik Kri förklarade

Utan tvekan tandvård är mycket konkurrenskraftiga, men samtidigt hård verksamhet. Det är inte lätt att lyckas på områden av allmänt och kosmetisk tandvård. Samtidigt, om du besitter nödvändig kompetens, kunskap och attityd har du chansen att lyckas. Om du vill starta en karriär som en privat tandläkare eller om du vill ta dig ett företag till en helt ny nivå du måste förstå att det inte bara patienter med vilka du kommer att hantera. Du kommer också att möta en stor mängd av risk i denna verksamhet. Det är därför det är mycket viktigt att använda verktyg för riskhantering i syfte att lokalisera eventuella risker och lösa problem innan negativt påverka ditt företag. Det är därför du behöver tandläkarpraktik KRI.

Om du har elementära kunskaper i strategisk ledning och balanserat styrkort du har hört talas om nyckeltal eller KPI. Dessa åtgärder som är utvecklade för att mäta företagets resultat i fråga om genomförandet av strategiska mål. KRIS är han läser indikatorer. De visar hur riskabelt ett visst företag venture är. Om du driver ett företag inom tandvården du nästan säkert behöva en uppsättning tillförlitlig KRIS att utvärdera alla risker. Till att börja med, bör du lära dig mer information om tandvård risker i allmänhet. Det finns många av dem, men du måste minska sedan ner för att plocka de som är verkligen viktigt för dig och som du enkelt kan spåra.

Före utvärderingen av KRIS måste du ange särskilda områden och situation som potentiellt hotar din tandvård företag. Med andra ord måste du välja de största riskerna. Det finns många riskområden för tandläkarpraktik affärer, dock är din uppgift att välja en som säkert kommer att påverka ditt företag och den du har problem med. Här är de mest populära KRIS för tandläkarpraktik – allmänt Kontorsutrustning, datorarbetsplats, hantering av stationär utrustning, sterilisering sänkor, hantering av bortskämda kroppsvätskor etc.

Låt oss analysera minst en tandläkarpraktik KRI – sterilisering av sänkor i din tandläkare kontor. Först måste du analysera hela förfarandet för sterilisering. Vilka färdigheter krävs? Vilka material och kemikalier som du behöver? Vilka redskap du kommer att kräva? Dessa är bara några frågor som ska besvaras. Efter att ha fått nödvändig information en relevant KRI kan mätas.

Det bör nämnas att det inte finns någon universell sagt av tandläkarpraktik Kris. Något som är bra för en tandläkare kontor kommer att vara skadligt för en annan. Dina riskfaktorer beror också på aktuell situation, problem och naturligtvis strategiska mål. Om tandvård kontoret upplever svåra problem det kommer att ha fler risker än den som gör OK och attrahera nya kunder. Av denna anledning är det mycket viktigt att välja rätt KRIS för att vara medveten om vad som behöver göras för att undvika eller åtminstone minimera riskerna. Det är viktigt att attrahera externa rådgivare och konsulter som har erfarenhet av att utveckla KRIS i tandvården verksamhet.