steg för steg process för hur man bygger metrics

Vem som helst kan skapa statistik men inte alla vet hur man bygger statistik som fungerar för deras verksamhet. Om du vill vara säker på att de kommer att vara effektiva för ditt företag, finns det en enkel process som du bör följa. Det första som man behöver göra är att bli påmind om vissa saker och dessa inkluderar innebörden och kärnan i den statistik. Det är viktigt att man förstår fullständigt att de är standard mått på företagets resultat i en viss aspekt. Tänk på att finansiella siffror är inte de enda som du bör mäta. Det finns en massa saker som du bör hålla koll på och de har en stor roll i framgången för din verksamhet i synnerhet i beslutsprocessen.

Det andra steget är att förstå vad ditt företag handlar om. Tänk på att inte alla företag är desamma. Även om ett visst företag är i samma bransch som din, ska du inte försumma det faktum att ditt företag kan ha andra krav än de andra. Därför bör du verkligen veta om ditt företags behov innan du väljer måtten. Till exempel, du hantera ett litet företag. De flesta ägare skulle tro att det kommer att bli bättre för dem att betala sina anställda utifrån de vinster som de vinna. Detta är dock inte riktigt lika effektivt som att behöva överväga användningen av statistik när de lämnar ut löner.

Nu när du har gjort stegen ovan, kan du nu fortsätta att lära sig att bygga statistik som du kan använda inte bara för din verksamhet, men också att övervaka ditt eget jobb. På processen att välja dem, bör du leta efter statistik som hjälper dig att uppnå klarhet och framgång för din verksamhet i en snabbare takt. För de flesta experter, när det finns klarhet i ditt företag, kommer detta att hjälpa dig att få makt. Efter detta, bör du se till att måtten är verkligen enkel och lätt att förstå eller spela. Det finns verktyg som du kan ladda ner så att du kommer att få hjälp om hur man bygger statistik. Men om du inte gillar denna idé, kan du använda just Excel eller Access från Microsoft, som redan är installerat i datorn.

Med de mått som du har skapat, kan du använda dem så att du kommer att uppnå dina egna mål. Med det balanserade styrkortet, kan du spåra olika aktiviteter som kan hjälpa dig att nå dina mål konsekvent. Dessutom kommer du att kunna följa dina vinster, outgo och din brutto värde eller till andra frågor såsom ditt träningsprogram, vikt eller kost. Det blir lättare för dig att vetat hur du kan uppnå dina mål utan att oroa inte uppfyller kraven. Slutligen bör du kontrollera att du kommer att mäta de saker som betyder för din verksamhet eller personliga uppdrag. Till exempel, om du är en företagare och du vill mäta tillfredsställelse av dina kunder, kan du använda ett enkelt mått här som jämför kundens prestanda och deras krav.