små företag kan förstå oöverträffad kontroll över sina lager med naxtor wms

Naxtor Technologies WMS hjälper företag att öka försäljningen, kontrollera kostnaderna och minska överskottslager – snabbt och enkelt med en streckkod-aktiverad lösning.

Sydney, Australien – Med sin nyligen WMS släpps, Naxtor Technologies ge små företag att effektivt hantera alla aspekter av inventeringen. Det uppdaterade programmet, som också finns i helhetslösningar som omfattar en mobil scanning enhet och streckkod skrivare, erbjuder omfattande funktioner för ett företag-nivå lagerstyrning produkt utan en rejäl prislapp eller komplexa genomförande.

Packad med ny funktionalitet, hjälper Naxtor WMS företagare vet exakt hur mycket inventering de har, där det ligger, och vad som rör sig och vad som inte. Med Naxtor WMS, kommer små företag upplever ökad försäljning, minskade kostnader i samband med nedskrivningar och avskrivningar, bättre kundservice, samt ett ökat värde för deras företag.

“Småföretagen absolut kan bli överväldigad när man försöker att effektivt hantera lager,” säger Peter, projektledare för Naxtor Technologies. “Utan en effektiv inventering lösning, det är alldeles för lätt för en företagare att tänka inventering är i bra form. Men i verkligheten kan inventeringen inte hittas, är oväntat slut, eller drastiskt overstocked.

Med denna nya version av lagerstyrning, kan små företag att effektivisera dramatiskt hela processen lagerstyrning, från att söka efter objekt att märkning, plockning och sjöfart dem. ”

Den är lätt att använda programvara är perfekt för alla storlekar av små företag, från enskilda entreprenörer till större verksamheter med flera lagerplatser och mobila lastbilar. Till exempel är den lösning som används i lager, ljus tillverkning och distribution centers, detaljister, lagerutrymmen, garderober leveransstörningar och inventering-transporterar lastbilar såsom tv eller satellit-installation.

Med den uppdaterade versionen, erbjuder Naxtor WMS en uppdaterad och lättare att navigera användargränssnittet, samt nya rapporter lista, en förbättrad databas och uppdateras märkning programvara. Denna förbättrade användbarhet kommer att göra det ännu lättare att spåra inventering efter plats, serienummer och andra variabler, kan utföra inventering revisioner, biträda i en cykel räknas process, samt skapa streckkoder och taggar inventering.

Naxtor WMS licensiering är inte begränsad och det kommer med obegränsade licenser för mobiltelefoni och en server program samt 60 rapporter ledning. Funktioner i standardutförande inkluderar en strömlinjeformad och utvilad användargränssnitt och kan köras på Microsoft SQL Server-databas.

Dessutom kan användare dra nytta av enhetens haverier under mottagning, nytt plocka funktionalitet, möjlighet att utse flera leverantörer per post, och förmågan att skapa inköpsorder – även automatiskt när bestånd faller under en angiven nivå. Nya mottagande funktioner möjligt för användare att snabbt ta emot beställningar som de kommer in, med flexibiliteten att acceptera delleveranser och skapa tillbaka order. Som ett resultat, kan inventering matchas mot inköp för att minska felen.

För en komplett lösning, kan kunderna välja ur ett brett utbud av paket som inkluderar hårdvara objekt såsom en mobil scanning enhet, streckkodsläsare och streckkod skrivare, förutom Naxtor WMS. De mobila lösningarna inkluderar de olika Windows för mobil Symbol eller Intermec-enheter, vilket gör det möjligt för användare att scanna och uppdatera inventering i fält eller lager och sedan synkronisera data med en dator. Företagare kan vara säker på att de får en komplett lösning: inventering mjukvara, en skanning enheten och en streckkod skrivare från en källa som arbetar tillsammans.