se till att konsumenter omedelbart vet din butik är öppen eller stängd

När du öppnar en dollar store det finns så många små detaljer och problem att oroa sig för. Kommer dina anställda kommer att arbeta är alltid en stor fråga om dagar då lastbilslaster varor anländer. Kommer den kommande stormen slå ut din makt är ett bekymmer genom vintermånaderna. Kommer dollarn lagra försäljning nivåerna uppfyller dina förväntningar är ännu ett. Listan bara fortsätter växa. En liten detalj med en enorm potentiell påverkan som måste åtgärdas är att göra klart för shoppare om din butik är öppen för affärer eller inte. Du har inte råd att ha shoppare dra upp framför din butik och sedan köra iväg eftersom butiken såg stängt och de ville inte gå till dörren för att kontrollera. Läs vidare så jag ger 6 sätt att göra det enkelt för dina kunder att veta om din butik är öppen eller stängd.

# 1) När du öppnar en dollar store framträdande skicka dina öppettider i fönstret – så nära ytterdörren som möjligt. Om dina timmar varierar från dag till dag, se varje dag i veckan är noterat. Då dina faktiska öppettider bör publiceras omedelbart bredvid lämplig veckodag.

# 2) Köp en stor “STÄNGT” skylt och placera den i dörren när din butik är stängd. Gör det enkelt för konsumenter att se din butik är stängd. Bara inte göra misstaget att lämna din stängda skylt i fönstret på tider när butiken är öppen. Det är ett säkert sätt att förlora försäljningen dollar store.

# 3) När du öppnar en dollar store vara säker på att köpa en stor “OPEN”-tecknet och placera den i dörren när din butik är öppen för företag. Precis som en sluten tecken gör det lätt att berätta för dig är inte öppna för företag, ett väl synligt öppna tecken signaler shoppare din butik är öppen för företag.

# 4) Lägg en stor elektrisk ‘OPEN’ tecknet. Om du har ett stort skyltfönster och det finns plats, lägger en stor elektrisk öppna tecken. Dessa är bra verktyg för att bygga försäljning, kan som förbipasserande enkelt se att du är öppen och väntar på att tjäna dem. Som med andra tecken till att det är när du är öppen och av när du är stängda.

# 5) Placera rullande displayställ av färgglada dollar store varor utanför butiken, bredvid de främre dörrarna. Inte bara kommer dessa lägga till den totala försäljningen dollar store du gör, men de kommer också att göra det lättare för konsumenter att veta att du är öppen för företag.

# 6) Öppna dörren till din butik och stötta öppen. Detta är ett bra sätt att bjuda in kunder till din butik när du öppnar en dollar store. Om vädret är för varmt eller för kallt, ge det ett försök. Din dollar store försäljning nivåer kommer att belöna dig för ansträngningen.

Till din dollar store framgång!