sätta din personliga KPI

Inriktningen på de nyckeltal har antagits inte bara för handeln utan också för industrin och regeringen. Detta beror på att KPI: erna är i allmänhet en effektiv process som kan användas för att mäta och förbättra den hållbara resultat av organisationen. Indikatorerna är fokuserad på det primära områden som företaget behöver eller vill förbättra så att organisationen ska kunna uppnå eller behålla framgång. Några exempel på de vanligaste nyckeltalen är de som mäter kundnöjdhet och de överlåtelsevinster. Nu, eftersom de nyckeltal är verkligen mångsidig, kan du även lägga till dem i ditt liv. Med personlig KPI, kan du kolla om du är på väg att nå dina mål eller om du fortfarande behöver arbeta på någonting.

Eftersom människor är mycket som kan förbättras över något oavsett om det är på deras kompetens eller sina kunskaper om något, är det lätt att ställa in en personlig KPI set. Men när du ställer in indikatorer för dig själv, måste du vara försiktig. Orsaken är att vissa människor är alltför angelägna om att förbättra sina yrkeskunskaper och även på finansiell information. Då de inser till slut att de lämnar några viktiga saker bakom. Dessa kan inkludera deras hälsa och sociala relationer. Därför tycker de att det är svårt att upprätthålla de relationer som de en gång hade.

För att lyckas bör du kunna välja rätt nyckeltal för ditt personliga bruk. Det är lätt att uppnå jämn och god praxis när du har ett stort utbud av privata nyckeltal. Vad vi behöver för att upptäcka att det finns ett behov av mångfald i våra liv. Detta kommer att säkerställa att vi kommer att trivas, utvecklas och bidra till det liv som vi snart kommer att njuta.

Det finns flera personliga KPI som du kan välja mellan och en av de mest använda idag är attityderna kompetens. Detta mäter din förmåga att vara helt medveten om de saker som händer runt omkring dig. Detta mäter även andra funktioner, inklusive bättre på tro, att identifiera de korrekta värdena, med effektiv känslor och välja intentioner som baseras på värderingar. Detta kan också mäta dina förmågor tidsplanering och din motivation för att utföra en viss uppgift.

En annan är fysisk kompetens. Detta kommer att mäta hur effektiv du är i din kroppslighet och hur du kan bibehålla eller förbättra din kondition just nu. Detta kommer att hjälpa dig att uppnå utmärkta hälsotillstånd och nå tillräcklig lämplighet. Om du vill mäta relationen kompetens, det finns lämpliga nyckeltal för detta. Du kan mäta din förmåga att välja, underhålla och utveckla roliga och funktionella relationer samt hur du uttrycker din kärlek till en annan person.

Yrkesinriktade nyckeltal används så att du kan förbättra din professionella trösklar och även utveckla dem. Detta används ofta tillsammans med de materiella och finansiella nyckeltal som ger dig möjlighet att förstå och få materiella aspekter av ditt eget liv. Som ni kan se, kan personliga KPI vara riktigt bra för dem som vill nå sina mål i livet och se till att de är framgångsrika med hur de uppnår dessa mål.