säkra Credit Union anställda finner bättre arbetsgrupper systemet

“Bättre Arbetsgrupper är ett mycket intuitivt system som verkligen har bidragit till att hålla våra medlem begär på rätt spår.” Mary Vogan, AVP Aktiesparares Services på SAFE CU

När det gäller att hantera förfrågningar medlemsverksamheten snabbt och effektivt, experter är överens om att ett nära samarbete mellan frontlinjen anställda och back kontorsanställda är kritisk. Backoffice arbetare behöver all relevant information om medlems begäran redan från början, eller hantering och slutlig lösning av frågan kan fördröjas. Sacramento-baserade SAFE Credit Union är en kredit union som har behandlat detta problem huvudet genom att implementera en state-of-the-art system för att hantera medlemsländer kontakter med sin utrullning av Better arbetsgrupper från San Francisco-baserade Bättre grenar.

Framgången för Better arbetsgrupper programmet är kanske bäst framgår av ett snabbt antagande av SAFE: s hundratals anställda som är spridda över flera avdelningar. Siffrorna är ganska imponerande: 26.700 medlemsländer ansökningar hanterades i Better arbetsgrupper under 2006, jämfört med bara 2300 i det tidigare systemet två år innan! Mary Vogan, biträdande chef för Share Services på säkra CU, bekräftar att “Bättre arbetsgrupper är ett mycket intuitivt system som verkligen har bidragit till att hålla våra medlem begär på rätt spår.” Några av de avdelningar inom kredit union som har utnyttjat systemet inkluderar: Internet Services Team, som sköter bankärenden, betala räkningar och penningöverföringar frågor, Lånet Support Team som hanterar tvister kreditkort och samlingar, det Loss Prevention Team som är ansvarig för ATM / kreditkort / betalkort bedrägeri och kolla inkodningsfel, Central Processing Team som arbetar med ACH och ATM insättningar, och Service Support Team som hanterar utdelningar och skattefrågor.

Oavsett vilken grupp får medlems begäran om bistånd, hastigheten är avgörande för att lösa det. Enligt Christina Chappell, Loss Prevention Bedrägeri analytiker vid Credit Union, “våra medlemmar gynnas av bättre arbetsgrupper systemet eftersom deras ansökningar nu behandlas snabbare. Många av våra avdelningar har kunnat skära ner tiden Begär behandling från 72 timmar till 24 -. 36 timmar ” SAFE Credit Union erkänner att varje medlem begäran om hjälp faktiskt utgör ett bra tillfälle att få kontakt med sina medlemmar och bygga förtroende och lojalitet. The Better arbetsgrupper systemet är speciellt utformad för att ge utmärkt medlem service, till exempel, dyker det upp uppgift-specifika frågor för att säkerställa att medarbetarna följer ett standardiserat förfarande vid insamling av information från medlemmar. Utifrån deras svar kommer arbetsflödet automationssystem lansera steg flöden kliver arbete som kommer att se till att rätt information samlas in och dirigeras till rätt avdelningar.

Det finns ett gammalt talesätt som säger “du inte kan hantera det som du inte kan kontrollera.” Bättre arbetsgrupper är den plattform som SAFE Credit Union har valt att ta itu med denna urgamla fråga. Chappell påpekar att “händelser lätt kan spåras inom Better arbetsgrupper. För våra frontlinjen anställda, om en medlem ifrågasätter status för sin begäran, kan en anställd lätt kontrollera status genom att söka på medlemmens konto och granska anteckningar som rör händelsen. ” Vogan tillägger att “Bättre arbetsgrupper verkligen effektiviserar våra processer. Vi drar nytta av att ha ett system-riktad händelser plattformen på plats.” Chappell instämmer och betonar att “vi kan se en uppgift historia och direkt se förfallodagen eller tid för varje uppgift. Detta hjälper oss att veta om vi är försenade med en viss uppgift.” Med andra ord, inget slinker igenom sprickorna eftersom systemet vet var man automatiskt skicka förfrågningar och hur man spåra dem hamnar till slut i tid.

Så mycket som Credit Union är för närvarande utnyttjar systemet, det finns mycket mer framöver. Vogan konstaterar att “vi kommer att använda bättre arbetsgrupper i vårt kontorsnät i 2007. Det kommer att bli en detaljhandel verktyg som ger oss möjlighet att spåra försäljning på branschnivå.” Hon drar slutsatsen att “både våra medarbetare och ledningsgruppen anser att systemet är riktigt bra. Det fortfarande är under utveckling, och det finns massor av möjligheter och potential att hjälpa oss att ge bra medlemsservice.”