projektledning kurser så många options_

Projektledning Kurser finns i mina storlekar, typer och smaker. Som Project Management är mycket populärt ämne bland proffs idag, är mycket projektledning utbildning för att hjälpa projektledare att förbättra sina färdigheter och främja deras karriärer. Att välja rätt kurser projektledning, kan dock bli lite skrämmande eftersom det finns bara så många alternativ! Den här artikeln ger viss vägledning för att hjälpa projektledare att ta några första steg i att köra handsken för att hitta det perfekta uppsättningen av kurser projektledning för deras situation, och få ut det mesta av dem.

Här är några steg en projektledare kan ta för att börja identifiera de mest fördelaktiga kurser projektledning för sig själva:

Ett. titta på dagens utmaningar
Ett sätt bästa sätten att börja är att först identifiera aktuella utmaningar och problem. Till exempel, projektledare upplever ofta speciella utmaningar med intressenter om sina projekt, såsom att identifiera, kommunicera, samordna, och mer. En annan ofta citerade utmaning är att samla tydliga krav för projektet. Ett annat populärt ämne är projektledare kommunikation, som kan ha många dimensioner. Många projektledare är ny som chef och vill förbättra sin ledarförmåga. Ofta det bästa valet är helt enkelt att ta kurser projektledning som täcker ett brett ramverk projektledning eller metodik och tjäna en certifiering projektledning för att förbättra personliga referenser.

2. överväga olika leveransmetoder
Som ett andra steg är det bra att överväga den lämpligaste metoden för leverans av kurser projektledning. I allmänhet är de mest populära leveranssätt inkluderar klassrummet utbildning, audio utbildning, och online-projektledning utbildning.

Klassrumsundervisning
Klassrum-baserade projektledning kurser ger möjlighet att ge full uppmärksamhet till lärande – bort från dagliga distraktioner. De ger också stort värde genom närvaron av instruktören och studenter, vilket gör att diskutera och lösa problem på plats. också Dessutom presenterar de möjlighet att nätverka professionellt med andra med liknande intressen. Å andra sidan, de är dyra, kan innebära resor, kräver handel utanför arbetstid, och måste planläggas. Det kräver också individen, AOS närvaro och uppmärksamhet för alla tupics, som kräver närvaro för alla ämnen.

Audio projektledning kurser
Audio projektledning kurser kan vara mycket praktiskt för att lära när man kör bil eller gör andra saker, men de saknar vanligen den visuellt lärande aspekten. Vissa PDA-baserade ljudprogram, dock börjar lägga till video, vilket är till hjälp, vilket kan stärka, Äòanytime, var som helst, AO aspekt av denna metod. I allmänhet, ljud-eller PDA-baserad projektledning kurser är ett bra komplement till andra metoder för lärande.

Online projektledning kurser
Online projektledning kurser inkluderar både instruktör assisterad träning och ren, eller enskilda, online-utbildning. Med instruktör hjälpt online-kurser projektledning, en levande ledde naturligtvis och underlättas av en instruktör, tas vid en schemalagd tid över internet, och eleven kan vanligtvis interagera med eleverna samt instruktör, eller ens en assisterande instruktör, under klassen. Med ren, utan hjälp, online-utbildning, är kursen fristående och är tillgänglig 24×7 och studerande kan lätt hoppa över frågor av lite intresse och fokusera mer på de av stort intresse. Många online projektledning kurser har också en mentor eller online-hjälp tillgänglig för on-demand bistånd.

Tre. Ämnen för kurser projektledning
Massor av frågor är lämpliga för kurser projektledning, och det viktigaste är att välja något av aktuellt intresse och värde. Till exempel kan utbildning på ett projektverktyg innehålla något som Microsoft Project utbildning, någon i IT-området skulle vilja lära övergår från fler tekniska funktioner för projektledning, och ändå någon annan kanske gillar en IT-kurs projektledning. Det finns många andra ämnen, särskilt i de mjuka färdigheter områden som ledarskap, management och kommunikation där bara rätt projektledning kurser kan hittas för att ta kompetens projektledning till nästa nivå.

4. träffa järnet medan det, AOS varmt!
När valet är gjort, är det bäst att ta de utvalda kurser projektledning så snart som möjligt! Behovet och viljan att vara på topp, och effekterna kommer att vara den högsta. Väntar även några veckor kan vara ett stort misstag, som förmågan att göra en inverkan på en snabbrörlig projekt kan krympa. Inser nyttan av kurser projektledning ligger i att tillämpa den kunskap direkt, och det gör också att kunskap man, AOS eget för lång tid.

Sammanfattningsvis är sättet att få ut det mesta av kurser projektledning att välja ett ämne relaterat till något mycket aktuellt intresse. Välj kurser projektledning omkring aktuella ämnen, något som det finns ett brinnande önskan eller behov, något som kan tillämpas direkt. Plocka rätt metod naturligtvis leverans för den enskilde, oavsett klassrum, på nätet, audio, självstudier, eller andra, och schemaläggning av kurser är det bästa tillvägagångssättet. Slutligen, vilket ger en, AOS fullt fokus och uppmärksamhet och tillämpa vad lärde de kurser projektledning direkt är en säker väg till framgång!