PMP-certifiering-din biljett till karriär framgång inom projektledning

PMP certifiering vördas av industrin som standard referens för projektet fackmän och som en projektledare som är ute för att lägga en värdefull certifiering, är det biljetten till karriär framgång inom projektledning. Denna certifieringsprocess involverar ett projekt chefsutbildning som är ett måste för alla professionella att genomgå. För yrkesverksamma som bor i Delhi, AstroWix en pionjär inom projektledning lösningar erbjuder speciella PMP certifiering Delhi utbildningar varje månad med sina top notch utbildare. AstroWix har över ett decennium lång erfarenhet inom projektledning fältet och genomför olika program certifieringsutbildning över många städer i Indien.

AstroWix är ett registrerat utbildningsanordnare av PMI, USA. PMI ® är idag mycket populära bland organisationer när de genomför praxis projektledning. Det är en global organisation och stödjer utövare med referenser projektledning som objektivt bedöma erfarenhet, utbildning och kunskap. För att tjäna PMI ® certifiering, måste du uppfylla de utbildnings-och yrkeserfarenhet som fastställts av PMI ®. Dessutom visar det din förmåga och färdigheter för att tillämpa dina kunskaper projektledning och kunskap. AstroWix utbildningslösningar har hjälpt proffs för att uppnå deras PMP ®-certifiering, med omfattande utbildning och material resurs, inklusive praxis tentor och studiehandledningar. Dessutom vår PMP certifiering Delhi utbildningsprogram rep i certifierade instruktörer som passerar på sina år av kunskap ner till deltagare genom olika lärande och informativa sätt.

New Delhi huvudstaden i Indien är inte bara säte för regeringen i Indien, men alltmer etablerad som den mest framstående industri center. Staden har upplevt en enorm tillväxt och utveckling, som är utbredd inom alla branscher. Med den enorma uppsving för branschexperter, proffs ser upp till PMP certifiering som en certifiering som ger dem en konkurrensfördel, men också ge dem rätt uppsving i sin karriär. Dessutom har väcka organisationerna också upp behovet av att genomföra bästa praxis i projektledning och därmed leder till ett ökat behov av certifierade projektledare proffs.
Som förvärva PMP certifiering är inte ett lätt jobb, är AstroWix ett namn att räkna med för kvalitet PMP utbildning beredning. Dess rigorösa träningar, testning och behandling av individer bidrar med sin projektledning beredning. Individer som passerar denna certifiering hitta projektledning effektivt att genomföra projekt rätt i tid och inom budget. Dessutom hjälper det projekt proffs för att överbrygga klyftan mellan projektets framgång och projektet misslyckas.