partners kontra dotterbolag Vilka är de stora skillnaderna

Med spridningen av webbplatsen affiliates som säljer digitala produkter, är en del undrar vad skillnaderna mellan partners och online affiliates är. Kan affiliates att ta över majoriteten av försäljningen av digitala produkter? Är de tillräckligt med konkurrens för att orsaka konflikter med partner? Vad finns i partnerländerna profiler som fastställts kanaler bortsett från affiliates?

Internet marknadsföring eller affiliate marknadsföring, specifikt, har pågått för det mesta sedan starten av Internet självt. Från början var den vuxna industrin den första att inse potentialen för att samarbeta med partners webbplatser för att driva trafik till sina webbplatser. Så småningom fick stora återförsäljare online som Amazon på och kom med i bandet vagn. Affiliate marknadsförare köra kunder till företagets officiella webbplats eller målsida och tjäna provision genom försäljning av produkterna. Sajter som Clickbank är plattformar där digitala produkter såsom programvara säljs, köps och främjas. Affiliate nybörjare brukar få sina produkter här eftersom registreringen är gratis för alla.

struktur
Partners, å andra sidan, är företag med fysiska kontor och försäljning kundsupport som följer upp kunder och kunder. Medan en återförsäljare kan ha sin egen webbutik, sina målmarknader är mestadels offline kunder och klienter. Det finns även VAR eller Value Added Resellers som tillgodoser högt specialiserade marknader som normalt skulle behöva ett fysiskt säljmöte att introducera en produkt.

Försäljningsargument
Affiliates är oftast individer som kan bara sälja en produkt åt gången. I själva verket, i en viss handel märkt internet marknadsföring metod, föreslog experten att en affiliate hitta en nisch sökord som inte genererar mycket konkurrens och fokusera på att hitta en produkt att marknadsföra den för att undvika för mycket konkurrens.

Ansvarsområde och erfarenhet
Kanal parter hanterar stora volymer av produkter från olika leverantörer. VARS, medan de behandlar mindre volym, säljer extremt hög-värderade produkter. Deras partner profiler kommer troligen att bli en lista över who’s-vem av programvarutillverkare och kommer närmare sina erfarenheter inte bara försäljning utan i programvaran integrera och implementera samt. Partners är etablerade företag som gör faktiska försäljningspriset snarare än bara marknadsföring.

För stora företag programvara tillverkning, partners är de vanliga distributörerna av deras produkter men det betyder inte att medlemsförbunden har något att erbjuda till bordet. Affiliates, i allmänhet, är mer öppna för innovation, de är billigare att samarbeta med än partners och en leverantör kan ha flera dotterbolag.

Återförsäljare, under tiden, är solida företag som är tillförlitlig och mer erfarna med försäljning och marknadsföring. De navigerar inte bara online-utrymme, men den fysiska världen också. Och de kan ha samband med regelbundna och lojala kunder till skillnad från affiliates som är begränsade till deras virtuella värld.

Så är medlemsförbund tillräcklig konkurrens för att driva partners i konkurs? Svaret är, naturligtvis inte. Så länge majoriteten av handeln sker offline, kommer parterna att fortsätta att vara pålitliga distributörerna av produkter för leverantörer. I frågan om konflikter, men säljarna har att besluta om de vill anställa affiliates att marknadsföra sina produkter. Konflikten kommer inte att komma från affiliate, skulle det vara från leverantören själv som faktiskt säljer produkten. Affiliate hjälper bara kunderna kommer till säljarens hemsida.