outsourcing din online-verksamhet fungerar – smarta eller lata

Den amerikanska Heritage Dictionary definierar outsourcing som: Att skicka ut (arbete, till exempel) till en extern leverantör eller tillverkare för att minska kostnaderna.

Enligt min mening kan det inte vara så mycket, i syfte att minska kostnaderna, som att skicka ut arbete att anlita experter inom ett område där du inte kan vara en.

Tid är pengar, och om man ska använda både effektivt, skulle det inte vara smart att lägga ut:

Ett. webbutveckling

2. marknadsföring

Tre. Sökmotorer

4. lead generation

Fem. Direkt telefonkontakt

6. kundservice

7. utbildning

8. duplicering

Den småföretagare kan känna att han måste göra allt, eftersom han kan känna att anställa eller outsourca en viss funktion av hans verksamhet, kan leda till mindre kontroll eller vara utanför hans budget.

Men vi är alla experter inom alla aspekter av att äga, driva och arbetet i ett företag?

Jag skulle inte ens överväga att göra mina egna skatter, jag är inte en expert på området. Jag sparar pengar genom att anställa en revisor. Varför skulle jag tror att jag är en expert på alla de andra aspekterna av att driva mitt företag?

Personligen skulle jag aldrig försöka jobba på mina tänder. Detta är en självklar en, om jag var utbildad tandläkare. Jag har inte den kompetens eller utbildning. Men jag väljer att ha mitt hem rengöras och min trädgård arbetat med en gård tjänsten. Jag känner inte att jag är lat av att anställa hjälp som min tid betyder mer för mig än den lön jag betalar.

Kan det vara så att de i ett hem företag känner att de måste bära många hattar eftersom de känner att de inte har råd att betala för utomstående sakkunnig hjälp, eller gör de faktiskt känner att de skulle vara lata för att anlita hjälp?

‘Arbetsställen “definieras som” upprepade rörelser eller belastning tenderar att lossa en strukturell sammansättning eller delvis “.

Alla företagare känner på ett eller annat som vi gör upprepade rörelser eller aktiviteter. Skulle dessa rörelser vara bättre om de hade utförts av andra med mer skicklighet än oss? Detta skulle också frigöra vår tid att vara mer produktiva i en annan funktion i vår verksamhet där vi har den skicklighet?

På lång sikt är vi slösar bort tid, pengar och dvärgväxt vår tillväxt?

Om tid är pengar och tillväxt kan sätta in pengar, varför så många i hem företag skyr från tanken på outsourcing?

I min mening är den initiala utlägg av pengar och rädslan för att slösa pengar om vi känner att vi har möjlighet att sortera på utföra funktionen.

Men det kanske inte är så smart?

Det kan vara så att vi känner att bara stora företag har råd att lägga ut. Med frilansar tillgängliga i alla aspekter av marknadsföring och utveckling, är outsourcing nu prisvärd och tillgänglig för massorna.

På lång sikt kan man inte råd att driva ett företag utan underleverantörer hjälp.

Om du tänker på outsourcing, som med allt, be om referenser och referenser från andra som har använt tjänster att växa eller leda sina företag.