öka lönsamheten med grön supply chain management

Statliga myndigheter ökar mängden press på företag över hela världen att genomföra miljövänliga gröna metoder leveranskedjan. Det är typiskt för en försörjningskedja för att involvera olika människor, processer och teknik så det kan finnas många möjligheter för ett företag att genomföra gröna förfaranden. För ett företag att blomstra i det 21-talet som de får se mer allvarligt på grön praxis och människor som tränar på dessa metoder kommer att få större möjligheter.

Det finns många sätt som företag “går gröna” idag. Det är viktigt att notera att inte alla gröna initiativ kommer att fungera för alla affärsmodeller så det är oerhört viktigt att företagen starkt utvärdera och planera innan du dyker in en implementation. Här är bara några av de populära gröna taktik:

Byta eller modifiera utrustning som avger skadliga utsläpp till atmosfären.

Tuning upp befintlig utrustning för maximal prestanda.

Endast samarbetar med leverantörer som övningsgreen taktik.

Återvinna så mycket som möjligt.

Ett bra exempel på ett grönt initiativ med stora kostnadsbesparingar är från General Motors. De etablerade en återanvändbar behållare program med sina leverantörer och kunde spara nästan $ 12 miljoner i kostnader från denna förändring. Detta $ 12.000.000 översätts direkt till lönsamhet för företaget. Detta bevisar bara att gröna leveranskedjan praxis är inte bara bra för miljön utan också positivt gynna ett företag nedersta raden.

Den nuvarande ordförandeskapet är definitivt puffa för grönare praxis och detta fortsätter under de kommande åren vilket kommer att göra grön försörjningskedjan utbildning oerhört populär. Genom att ha rätt gröna utbudet utbildning chain management och referenser du kan belönas med antingen ett nytt jobb eller möjligheter till avancemang. Även om ersättning sjunkit i många yrken, gick den genomsnittliga lönen för kvalitets-orienterade jobb faktiskt upp med 3% från 2008 till 2009 enligt American Society for Quality (ASQ).