Meritage hem går grönare i Dallas och San Antonio

Meritage Homes meddelat sin expansion av miljövänliga gröna hem till marknader som serveras i Texas.

Den homebuilder är debuterar två gröna hem samhällen i Dallas / Fort Worth och San Antonio områden. Meritage Homes “miljövänliga bostäder håller på att revolutionera nya bostäder, men på samma gång, vilket sparar husägare uppskattningsvis 60 procent på elkostnader. Vidare, husen är så mycket som två till tre gånger effektivare än vanliga upprättats av Energy Star.

“Vi är den enda topp-10 homebuilder i Texas erbjuder ett energieffektivt hem av denna kaliber utan extra kostnad för husägare,” sade Steve Hilton, VD och koncernchef för Meritage Homes. “Vi har ändrat hur vi bygger bostäder och vi förväntar oss att det kommer att förändra branschen. Vårt mål är att bana väg för en ny standard, bygga familj samhällen med extremt energieffektiva bostäder. Resultatet är en design som ger en betydande besparingar utan att offra komfort, funktion eller stil. ”

Husköpare kan se Meritage s “Learning Hus” på rullande Creek i San Antonio och sjöarna i River Trails i Fort Worth, som är modell hem som showcase öppna väggar och tak i hemmet för att presentera dess komponenter energibesparingsåtgärder.

“Du kommer att kunna se hur olika detta hem konstruktion är från sina fönster och väggsystem till dess belysning, termostater, apparater och dubbla spola toaletter,” sade CR Herro, vice ordförande, miljöchef för Meritage Homes. “När alla dessa komponenter fungerar tillsammans, det skapar ett hem som är mer hållbara, renare och tystare.”

Varje grön hem byggt av Meritage innehåller följande energisparande funktioner:

Spray skumisolering – denna produkt skapar en sömlös och termiskt effektiv isolering filt som helt stoppar luft från att läcka in och ut, samtidigt som den erbjuder tre gånger R-värdet av standarden glasfiber isolering.

Double Low-E Vinyl Windows – dubbla rutan fönster är kapabla att minska ett hem energi förlust med uppskattningsvis 50 procent.

Energieffektiv CFL belysning – kompakt fluorescerande belysning minskar vanligtvis ett hem energianvändning med cirka 75 procent.

Väder Sensing bevattningssystem – spara pengar på ditt vatten räkningen med denna bevattningssystem som gör landskapsarkitektur att upprätthålla de normer som införts av EPA WaterSense programmet. (* Ej standard i San Antonio)

High Performance Water Saving Rörmokeri – kontrollerande vattenanvändning med dubbla spola toaletter kommer att minska vatten kostar och vatten kostnader värmesystem med uppskattningsvis 50 procent.

Meritage är mottagare av 2011 energivärdet Housing Award från National Association of Homebuilders för sitt Lyon Gate stadsdel i Gilbert, Arizona den första extrem energieffektivitet gemenskap byggd av företaget samt de 2011 Folkets Choice Award erkänner Meritage för frivilligt införliva energi effektivitet inom design, konstruktion och marknadsföring av sina nya hus.