med fokus på internationella affärer

Om du har alltid varit fascinerad av världens kulturer, exotiska språk, internationella resor och främmande seder, kanske du vill driva en Associate Degree i internationella studier. Till skillnad från en kandidatexamen, kräver en Associate Degree endast två års skolgång.

Vad innebär en Associate Degree i International Business? Studenter som väljer att registrera sig i ett college utbildning utbildningsprogrammet i International Business kommer att delta i intensivkurser, fokuserade klasser och karriär förberedelse utbildning som förbereder dem för framgångsrika karriärer.

Internationell verksamhet omfattar i allmänhet något ämne eller ämne som handlar om funktion och drift av alla företag som är involverade i eller ligger i flera olika länder. Dessa företag kallas ofta multinationella företag.

Idag finns det hundratals multinationella företag. Några välkända exempel på dessa är Gillette, ALCOA, Procter & Gamble, Polo Ralph Lauren, Shiseido, DuPont, Citibank, DHL, Federal Express, Silicon Graphics, Sylvania Lighting, Hewlett Packard, Unilever, AT & T, Bacardi, Bank of Amerika och Lockheed Martin International. Dessa företag har oftast ett intresse eller dotterföretag över ett annat företag i det land där företaget. Internationell verksamhet är ofta väsentligt påverkas av faktorer utanför verksamheten, såsom sociala, politiska, kulturella, global och juridisk miljöstandarder för specifika länder. Globaliseringen har också starkt bidragit till den växande vinst på internationella företag.

Vardagliga levnadsstandard juridiska regler och lagar regeringen kan variera från kontinent till kontinent. En person som vill professionellt samverka med internationella eller utländska klienter måste möta frågor som kulturella skillnader, klimatförändringar, språkbarriärer, affärs variationer praxis och andra möjliga konflikter.

Tjänar en Associate Degree i International Business ger studenterna en omfattande utbildning. Studenterna kommer att ta affärer studier kurser, allmänna studier klasser och kulturell medvetenhet program träning. Associate Degree högskoleexamen program ger studenter med kompetens inom informationsteknik, företagsledning och internationella studier. Studenterna kommer att förvärva kunskaper som innehåller affärsstrategier och smarta taktik som kommer att leda till utveckling av ett kulturellt-utbildad, kunnig företagsledare.

En Associate Degree i International Business kan leda en högskoleexamen i många olika typer av karriärer. En examen kan fortsätta att bedriva en kandidatexamen i företagsekonomi eller International Business eller kan gå och jobba direkt i företagsvärlden. Genom att lära sig ett andra språk, kan en person bli en ännu mer uppskattad tillgång för ett företag. Många företag söker sig till akademiker som är flytande i spanska eller kinesiska och även ha en bakgrund inom internationell affärsverksamhet.

Det finns många olika vägar som en student kan ta med en Associate Degree i internationella affärer. En examen kan utforska områdena exporterar och importerar utländska banker, materiella tillgångar och världen-service ideella organisationer och internationella imperier affärer. Genom att bedriva en utbildning i internationella affärer, en elev kan:

Studera affärer ideal, metoder, lagar och normer i en multikulturell eller internationell miljö
Bekanta sig med de rättsliga praxis och förfaranden för olika kulturer och länder
Få erfarenhet inom områdena internationell verksamhet som ständigt utvecklas
Läs om kulturella skillnader som eventuellt kan påverka en tvärkulturell relation mellan klienter