lätt på ryggen all-star

Många arbetsplatser (arbetskraft och kontor) har en kille som, i ett desperat försök att bevisa sin manlighet, försöker utföra fysiska uppgifter långt utöver hans säkra kapacitet. Du vet killen som försöker Barnum & Bailey själv upp för trapporna med tre kannor för vattenkylare. Han är killen som kämpar för att hålla sitt lugn på en stege med fyra buntar av bältros över axeln. Eller killen som travar flera lådor ovanpå varandra och går med dem i korridoren, oförmögna att se framför sig. Han kommer aldrig att förneka hans obehag eller direkt smärta. Han kommer att försäkra er om att han är “bra” även som hans röst talar till dig i korta andfådda intervaller härrör från någonstans runt hans anklar.

Det kan vara så att denna person är en bra kille och han är helt enkelt att försöka hjälpa till. Du bör kunna avgöra detta genom att köra en mental bakgrundskontroll av personer “tecknet meritlista”. Om han checkar ut, klippa honom lite slack och ge honom en hand. Om bestäms han inte försöker hjälpa till, kan han sedan klassificeras som en avlägsen kusin till “praxis hjälten” i idrottsvärlden. Det innebär att han är mest sannolikt:

Ett. Att försöka visa upp / imponera på folk
2. Funderar du på att bli överöst med beröm, tack och uppmärksamhet
Tre. Bara vanlig dum (ungefär som guldfisk som äter ihjäl sig)
Oavsett om det är en vän och du försöker rädda sin ryggrad från att bli likvärdig med Gumby s, eller är det bara en medarbetare du hittar vanligtvis irriterande. Här är tre förslag på lösningar för att stoppa Captain Planet innan han gör mer skada.

Ett. Ständigt lägga till objekt till killarna arbetsbörda. Om han bär fyra lådor, lägg till en femtedel. Lägga hinder som soptunnor och skrymmande klädesplagg till hans bana är också en bra taktik. Allt som krävs är ett pinsamt droppe och han har gjort. Detta är den typ av människor som faller av hästen och inte komma tillbaka på. Det är din plikt att få honom att falla av. När han står där med ett rött ansikte och trasig utrustning han ska tänka två gånger nästa gång han går att bita av mer än han kan tugga, försäkrar jag er.

2. Anonymt publicera flygblad runt arbetsplatsen. Dessa flygblad ska laddas med “back fakta” som syftar till skolgång här personen om farorna med över lyft och felaktiga lyft. Ditt mål är att göra den här killen rädsla ryggproblem så mycket som han fruktar Apocalypse. För att säkerställa att detta sker, lägga en personlig touch som införandet av de mest fruktansvärda skolios bilder du kan hitta. Du vill göra dessa flygblad så dyster att han ska jämställa få ryggsmärtor med upphandlande SARS-viruset. Om någon räknar ut det är du som sätter upp dem, bara hävda att arbetssäkerheten är varmt om hjärtat. Du ska vara bra.

Tre. Anslut med killen på en nivå som han kommer att förstå och uppskatta. Knäböj bakom sitt skrivbord eller såg hästen och genomföra en utarbetad dockteater krönika uppfinningen och genomförandet av handen lastbilen. Förklara att när någon föreslår att han använder “dockor” det finns ingen anledning att spotta i deras äppeljuice, för att de inte hänvisar till plast Barbies utan rygg rädda verktyg han kanske vill titta på.