kommersiella lokaler – slösa inte dina pengar

Kommersiella lokaler är onödigt när du först börjar i datakonsult. Om du inte har ett mycket övertygande skäl för att hyra kommersiella lokaler, spara dina pengar. Du är mycket bättre plöjning dessa pengar tillbaka i reklam och marknadsföring.

Även en liten kommersiella lokaler kommer att vara $ 400 – $ 600 per månad. En låg trafik butik är ännu mer, åtminstone en $ 1000 – $ 2000 per månad. Hellre än att slösa pengarna på kommersiella lokaler, investera det i marknadsföring och affärsutveckling. Du kommer att behöva göra dessa saker om du har kommersiella lokaler eller ej. Det finns ingen anledning att lägga till dina omkostnader.

När du börjar, är ett hemmakontor det bästa valet. Tills du sätta på en hel del personal är det verkligen inte kommer att gynna dig att ha en kommersiell kontorslokaler. Merparten av tiden kommer du att service kunder på deras kontor, gå på säljsamtal, eller deltar nätverksbyggande.

I datakonsult dina kunder inte kommer att komma till dig. Du går till dem. Den tid du spenderar på ditt eget kontor är minimal. De pengar du spenderar på ditt kontor bör vara minimal också.

Du kanske tror att du behöver kommersiella lokaler om du vill köra seminarier. Dessa är ett utmärkt verktyg för marknadsföring, men du kan hyra verkställande kontor mycket rimligt. Denna typ av kommersiella lokaler hyrs på en som behöver basis per timme eller dag.

den nedersta raden på kommersiella lokaler

Kommersiella lokaler är dyrt. Det finns ingen anledning att sätta dig på kroken för $ 500 eller $ 1000 per månad eller mer, varje månad bara för att kunna göra säga att du har ett kontor. Den tid du eller dina kunder spenderar på kontoret garanterar inte hyra kommersiella lokaler. Använd ditt hemmakontor så länge du kan och hyr ut utrymme per timme eller dag som du behöver det.

Upphovsrätt MMI-mmvi, dator konsulter hemligheter. Alla Worldwide Rights Reserved. {Uppmärksamhet utgivare: levande hyperlänk i författare resurs fält krävs för upphovsrätt överensstämmelse}