idéer att piggna din restaurang liv

Tänk på ett bättre eller bästa sättet (s) för att få din restaurang främjas på många sätt till dina vanliga kunder och första besökarna gången. Om du har flera idéer i ditt sinne, då är du i för att ha en framgångsrik restaurang anläggning, om inte i hela landet, din lokala stad.

Det är absolut nödvändigt för dig att experimentera och ha kul med din restaurang perks, meny och idéer. Det finns bara massor av idéer som du kan skapa och återskapa hjälpa din restaurang blivit känd både för dina stammisar och de icke-stammisar. Du kan börja med enkla gester av uppskattning för era kunder. Ett bra exempel är genom att ge dem fria fester av din nyaste objekt på menyn. Därifrån kan du gå vidare till att ge dem något större som en efterrätt eller gratis drink. Det behöver inte vara helt stor eller fint så länge du känner igen din beskyddare närvaro och att du visar dem att du uppskattar dem.

Från denna idé också, kan du infoga den till semester som händer under hela året. Ett exempel skulle vara under firandet av Halloween. Eftersom alla bär kostymer, varför inte plocka ut någon från publiken att namnges som den med bästa Halloween-kostym och ge personen en omedelbar Halloween pris. Du kan också ge bort godis till kunderna, även om det inte är en helgdag. Du kan ge ut gratis produkter till din allra första kund (er) i dag … igen, men det behöver inte vara stort, bara något som kan överraska dem är redan tillräckligt roligt.

Men glöm inte dina anställda också. De spelar avgörande roller vardagliga för din restaurang och utan att deras hårda arbete, skulle du vara tomhänt. Du kan antingen ge ut gratis presentkort på ett spa för helgen till punktligaste eller tillmötesgående anställd av veckan. En enkel erkännande av deras insatser kommer att öka deras moral på jobbet också. Gör ett diagram på deras lounge och sätta en behjärtansvärd anställdes namn och bild som anställd i månaden bra för alla att se.