hur man undviker omfattning krypa i avtalshantering

Där projektledning är berörda, är en omfattning krypa en vanlig problem och hitta sätt att hantera det kan vara svårt för teamledare, och alla andra inblandade. Vad är refererar till är när projekten omfattning, eller vision, försämras av okontrollerbara förändringar.

Ofta händer detta när ett projekt inte är ordentligt organiserat. Det måste kontrolleras, dokumenteras och definieras för att leda till en så jämn process som möjligt. Generellt är det en negativ sak som måste undvikas, men ofta är detta lättare sagt än gjort. Ofta företag arbetar tillsammans med sin avtalshantering leverantör för att hjälpa dem att skapa en noggrann plan.

Saker som tenderar att leda till en omfattning krypa inkluderar: dålig förändring anpassningsförmåga, dålig förvaltning, brist på kommunikation och svaga mål.

Åtgärder att vidta för att undvika att tillämpningsområdet krypande

Omfattning krypande är ofta en oundviklig del av utvecklingen och du måste veta varför de inträffar och hur man handskas med dem. När ett nytt projekt hanteras dåligt måste du se till att du inte faller offer för detta och har dåliga resultat.

Ta en titt på dessa sju enkla steg för att undvika omfattning krypande:

Ett. Ha en vision – och förstå det. Träffa dina kollegor för att diskutera, kommentera och granska projektet som helhet innan processen startas.

2. Prioritera – När ditt projekt är förstås så ska du se till att varje del av listan är sorterad i prioritet. När du har gjort detta kan du schemalägga beslut bättre.

Tre. Definiera – Se till att du vet vad dina resultat är och hur de fungerar tillsammans med ditt projekt.

4. Räkna ut kraven – specificera resultat på ett kalkylblad och kontrollera alltid ett projekt span för att du har rätt tid och dokumentation till hands.

Fem. Bryt ner projektet – Som med allt, måste du dela upp det i bit för bit förbättringar för att nå projektets mål. Försök att hålla varje milstolpe i månaden och dela ut arbete på toppen av vad som är nödvändigt för att hålla i förtid.

6. Tilldela saker på rätt sätt – skapa, tilldela och bestämma ett schema är också viktigt, och se till att du har en bana för projektet Kursen ger dig en ryggrad och en bättre struktur för att hålla sig till.

7. Plan för räckvidd krypa – Chansen att en omfattning krypa är ganska hög så säger experterna plan för det. Se till att alla medlemmar i teamet känna dina kommande planer och processer, och schemalägga hur det kommer att bära frukt under de kommande månaderna.

Det är troligt att varje steg kan utföras omedelbart, men även bara börja bit för bit kommer att ge dig en bättre chans att genomföra exakt vad du behöver för nästa projekt. Omfattning krypande är en trolig händelse, men med en plan på plats kan det vara en begränsad störning som kommer att vara lätt avfärdas.