hur man sprider affärer i USA USA importörer

USA, den största nationen i världen i termer av BNP, leder den internationella handeln av import över hela världen. USA importörerna handlar med ett stort utbud av varor som importerats vid olika amerikanska hamnar från olika nationer. För detta, de importörer i USA måste ha amerikanska data import handel så att de kunde hitta sin väg för att upprätthålla harmoni och sprida verksamheten i USA. Och här sammanställt resurs av amerikanska import handel data tillhandahålls online och CD-rom av vissa företag.

US importförtullning uppgifter är tillgängliga för alla de produkter som importeras till alla amerikanska hamnar. USA företag importerar många varor som Automobile, Läder, datorer, smycken, Matta, skor, ull, kaffe, bomull, te, Leksak, Mässing, socker, textilvara, Elektronik, kemikalier, champinjoner, vävda tyger, keramik, plast, etc . De erforderliga amerikanska import handel data för verksamheten är noggrant samlas in med hjälp konossement och Shipping Manifests sparas med US Customs i amerikanska hamnar. Konossement är en frakthandling fil av amerikanska tullen. Rapporten behövs innan en sändning går in i en amerikansk hamn.

US Customs Data består av all information som amerikanska köpare, US Mottagarens namn, Leverantörer Namn, utomeuropeiskt land, USA Importörer, US Notify Party, exportören eller utländska namn leverantör, adress, telefon-och faxnummer, produktbeskrivning, mängd, Frakten, konossement numren och behållare. Denna information fungerar som en utmärkt usa importör katalogen för att hitta äkta och aktiv amerikanska köpare arkiveras vid US Customs and hjälper usa importör rädda sin dyrbara tid. De behöver inte springa bakom agenter som ger ofullständig och otillräcklig statistik. Det är ett kraftfullt verktyg som hjälper dem att analysera amerikanska importen för en viss produkt.

De företag som erbjuder amerikanska data import handel, de tillhandahåller även ett unikt inloggnings-ID till importörerna i usa. Dessa importörer kan komma åt deras inloggnings-ID när som helst för 24-timmars hjälp och stöd som beviljas av de online-företag. Dessa företag underhålla och uppdatera tulluppgifter på regelbunden basis. Det hjälper att göra handeln processen mycket öppen och underlättar en viss köpare att välja sina kunder lätt, vilket gör verksamheten autentiska och idiotsäker. USA Importören behöver bara fylla upp ett formulär för beställning av amerikanska köparna katalogen och företrädare för dessa företag komma i kontakt direkt.