hur man motiverar och erkänna bästa anställda

Hur viktigt är nöjda medarbetare till den totala framgången för ett företag? Många små och stora företag är likadana så upptagna i sina dagliga aktiviteter de förbiser den större bilden att deras långsiktiga framgång och överlevnad. I många industrier anställda har vänt från en värdefull tillgång i en svängdörr av nyanställda. Många gånger de anställda klandras för bristande produktion eller ansträngning på jobbet. Men hur mycket skulden ska gå på den anställde, och hur mycket på organisationen?

Denna generation av arbetarklassen är långt annorlunda än tidigare. Många tidigare var själv motiverad. Att behöva växa upp i inlägget depression eran skapade ett hårt arbetande tänkesätt som behövde ingen motivation från externa källor. Med de flesta av dessa människor går i pension från sitt jobb den pressar i de yngre generationerna att ersätta dem. Dessa yngre generationer växte upp med mycket mer ges till dem, och därför behöver motiveras från externa källor. När resultaten är uppfyllda, dessa människor vill lämnas något att visa upp för andra proklamera deras framgång till alla.

Företag är kolossalt bak i denna förståelse eftersom många av de ansvariga inte förstår de yngre generationerna. Nu är det inget fel med deras sätt att tänka, men för att erkänna sina anställda att de måste förstå var den yngre generationen av arbetare har kommit från. Dessa människor vill inte bara lämnas ett presentkort som tack för ett väl utfört arbete, de vill bli erkända framför sina kamrater. Dessa människor vill lämnas något som de kan visa upp för andra som ett tecken på deras prestationer.

Ett sätt att tänka för dessa kommande yngre arbetstagare måste vi förstå är deras betydelse ses i högt anseende med sina kamrater. När de lämnar den ceremonin erkänna dem för deras prestationer de vill föra bort något som påminner dem och andra om vad ett bra jobb de har gjort. Istället för att dela ut presentkort varför inte köpa en kristall eller marmor erkännande utmärkelse? Inte bara kommer de anställda vara nöjda i sina prestationer, men nu får de visa upp sin utmärkelse för resten av sina liv till andra. Ingenting visar upp ett väl utfört arbete mer än en elegant kristall utmärkelse eller tunga marmor utmärkelse.

Vad detta innebär för företagen är att skapa en vänskaplig konkurrens. När en anställd ser en peer med en fantastisk ser utmärkelse front och center i deras kontor de vill ha en också. För att få igen de vet det hårda arbete de måste lägga fram för att få uppmärksamhet av andra. Men på grund av det måste passa in och ses i högt anseende med sina kamrater, det skjuter dem för att få till det nästa nivå. Erkänner prestationer och service av anställda kan gå en lång väg att bygga upp och främja din verksamhet.

Några av de mest unika och kreativa utmärkelser finns på www.paradiseawards.com. De har inte bara elegant kristall, marmor och utmärkelser metall, men har många specialiserade kategorier för ditt evenemang. Vare sig det är en tjänst utmärkelse, prestation, gillande, eller pensionering alla av dessa kan hittas i sina utmärkelser Award tillfällen avsnittet.