Hur du finansierar ditt företag idéer del 2

Det finns andra vägar för att finansiera ditt företag naturligtvis använde jag kreditkort för att få mitt första företag igång när jag var igång. Om du är initiativrik, kan du generera flera tusen dollar i lån kreditkort och aldrig betala ränta, som beror på verksamheten och kassaflödet du kan generera.

Om du har utvecklat en betydande mängd av sparande och kör boot-strap finansiering. Om du har ett LLC eller Corporation, kan du låna ut ditt företag på pengar och betala själv tillbaka och kvalificera sig för skattelättnader. Vänligen kontrollera med din revisor innan du försöker kreativ finansiering.

Om du har en lokal SBA (Small Business Association), kan du utnyttja deras lån program och dra nytta av deras expertis och kontakter med de stora låneinstitut. Den stora frågan med SBA är densamma som bankerna. Om du har haft problem med kredit och ditt företag är nytt, kommer du att vara i bättre form än med bankerna men inte mycket.

Credit Union kan vara ett annat alternativ för dig om du har utvecklat en lång relation med institutionen. Vissa människor som har familj som är anslutna med kreditföretag under ganska lång tid.
Om du kan Parlay detta förhållande och har dem som en garant. Du kanske kan ställa upp ett lån som har en mycket låg ränta.

Vendor finansiering är också ett populärt sätt att finansiera ditt företag. Du kan kontakta ett antal leverantörer och när du gör dina betalningar, kan du använda kredit historia för att hjälpa dig att skapa ditt företag. Om du erbjuder attraktiva villkor till dina leverantörer, kan du kunna leverantörsoberoende finance din befintliga verksamhet.

Vissa människor kan börja med lite kreativ bootstrapping för att komma igång. Du kan sälja en del av dina tillgångar för att finansiera projektet. Belåna din bostad för en låg ränta lån. Finansiera ditt företag med ditt jobb. Vissa människor som har möjlighet att leva inteckning eller hyra gratis för en tid skulle kunna spara tillräckligt för att komma igång.

Du kan placera annonser i tidningen för att locka potentiella partners. Var noga med att placera annonser i en ansedd affärstidningen. Du vill verkligen inte att det i en liten cirkulär om du förväntar dig att få allvarliga avancerade investerare som vet om affärer. Men du vill annonsera där människor som känner din bransch och är väl förtrogna med det kommer att vara på jakt.

Jag vill vara kreativ, hitta lokala investeringar klubbar och tonhöjd din affärsplan. Du kan vara övertygande nog för att få deras stöd. Som ett företag, kan du sälja aktier och planera din tillväxt därefter. Hur du strukturerar affären kommer att avgöra de lönsamma fördelar för alla berörda parter.

Jag hoppas att denna artikel stimulerade några idéer för dig att tänka och armar dig med lite inspiration. Starta ett litet företag och växer det att finansiera din familjs livsstil är ingen liten timid satsning. Det kan vara spännande, frustrerande och ibland rent av skrämmande. Det är belöningen är fantastisk.