hitta mått att använda för din webbplats utveckling

Bortsett från att hjälpa företag, är mätetal också används i Google och Web Analytics. Detta beror på att dessa verktyg skulle vilja veta hur många människor som använder deras tjänster. Samtidigt kommer åtgärden att räkna antalet personer som besöker deras webbplats ur ett heltal. För att göra detta dock, måste de hitta mätetal som kan användas som underlag för utvärderingen.

En av de främsta anledningarna till det är många som använder statistik i dessa webbplatser är så att folk kan använda den som en bas för marknadsföring via sökmotorer. Detta är till stor del används för sökmotoroptimering. Innan, dessa människor brukade gå till Google Analytics för att ta reda på denna typ av information. De använder sig av verktyg för att mäta framgång indikatorer i SEO. Men nu finns det en hel del webbanalysverktyg som kan användas när man ansluter sig till tåget av online-marknadsföring. Bortsett från analysverktyg, det finns också flera andra resurser som är fritt tillgängliga för dessa webbansvariga.

Huvudfokus för att hitta mätetal är att börja samla webbanalys på en random dag så att optimering ansträngning kan ges ett riktmärke. I själva verket kan sökmotorn optimerare som samlar historiska data från några månader eller veckor innan optimeringen markerar att de kan förväxla som en framgång eller misslyckande bygger på webbplatsen förändringar.

När optimerare har möjlighet att komma till en punkt där de har funnit mått, det finns vissa saker som de nu behöver övervaka. Detta kommer att inbegripa antalet besök på webbplatsen, mycket tid på webbsidan, och avvisningsfrekvens. Den främsta anledningen till att använda dessa mått som ett verktyg för sökmotoroptimering är för optimerare för att få en klarare uppfattning som deras målgrupp är.

Eftersom de är marknadsföring via Internet, kommer de inte att kunna se eller identifiera vem deras marknad. De kommer inte veta om de drar in mer uppmärksamhet till kvinnor eller män läsare, vuxna eller tonåringar, anställda eller arbetslösa. Av denna anledning kommer statistik att kunna berätta detta. Bortsett från att identifiera demografin delas av läsarna kommer optimerare också ges en uppfattning om surfa attityder besökarna.

De data som samlas in från de mätetal kan sedan översättas till ett sätt att göra fler affärer. Optimering kan använda den information de har erhållit och vänder sina marknadsföringsstrategier till en nisch målgrupp. Om de har upptäckt att de flesta av deras aktiva läsare är kvinnor, då borde de göra fler inlägg som kvinnor kan relatera till. Annars bör de rikta sina tjänster till män. Samtidigt kan denna typ av information vara till nytta när man planerar att placera annonser på webbplatsen. Genom dessa annonser kan optimerare få mer pengar. När dessa annonser klickas, kommer annonsörerna betalar ägaren av webbplatsen. För detta, är alla på vardera änden av köpet lycklig.