hålla din omsättning låg

Omsättningen är ett ökänt problem för call centers. Detta beror på ett antal faktorer, är en av dem på grund av den typ av anställda callcenter tenderar att attrahera, vilket inkluderar studenter bara letar efter någon deltidsarbete. Så småningom kommer de att leta efter olika möjligheter utanför branschen. Många tillskriver också hög omsättningshastighet på arten av själva arbetet. Hantering av kundklagomål med människor som ofta kan vara mycket obehagligt kan absolut bli gitter, speciellt på en sådan repetitiv basis. Tack vare allt detta, har USA call center industrin omsätter idag uppgå till närmare 50%. Sådan hög omsättning har tagit sitt ekonomiska vägtull på callcenter. Det kan kosta allt från $ 10.000 till $ 15.000 i hårda kostnader för att utbilda en ersätta bara en anställd. Ännu ett företag kan spara någonstans mellan $ 2.000 till $ 3.000 personer bara behålla samma medarbetare varje månad. Det är en stor skillnad. Så hur som chef, kan du minska din omsättningshastighet? Det finns några mycket enkla saker som kan göras.

Ett av de enklaste saker du kan göra är att stoppa lek med siffror och att ta itu med dina anställda med förnamn. Många kämpar callcenter tänker på sina anställda som tal. Ingen gillar känslan av sånt. Medarbetarna uppskattar en chef som visar ett allmänt intresse för deras liv och vill ha. Var inte rädd för att erbjuda uppvisningar av uppmuntran, kommer det att motivera dina medarbetare.

Just nu är amerikanska arbetsgivare att placera en större vikt vid att hitta tvåspråkiga sökande, tack vare den stora tillströmningen av spansktalande landet har välkomnat under det senaste decenniet eller så. Just nu, callcenter kunde tvåspråkiga anställda mer än någonsin tidigare, men de är ofta svåra att locka. Det är därför många callcenter har trollat ??fram den geniala idén att erbjuda paketresor till anställda som är villiga att plocka upp på ett annat språk. Inte bara är det bra för bolagets förmåga kundservice, men detta kommer att fungera som en stor perk för anställda, vilket gör dem mer benägna att stanna.

Det finns flera andra förmåner som du som chef kan erbjuda dina anställda. De flesta anställda kommer att njuta involverar sin familj med sitt arbete, det gör dem att känna sig mer bekväm. Det är därför många framgångsrika callcenter är inte rädd för att kasta flera roliga picknick under hela året, öppen för anställda och familjemedlemmar till de anställda. Detta är en stor och positiv bindning upplevelse som ger en anställd med en känsla av att ha ett arbete familj också. Bortsett från företag utflykter, erbjuda incitament till anställda som har arbetat hårt och gå den extra milen. Dessa incitament behöver inte vara löjligt dyra. Något så enkelt som ett par biobiljetter kommer att räcka för en majoritet av de anställda.

När vi frågade, kommer avgående anställda call center ofta säga att de blev utbränd på jobbet. Det är förståeligt, som arbetar på ett callcenter kan ta en känslomässig vägtull. Timmarna kan vara mycket frustrerande. Det är därför många chefer har beslutat att bli mildare på frågor om tid. Var inte så hård mot anställda som dyker upp lite sent, om det inte är vanliga. Du kan också erbjuda incitament, liksom extra betald ledighet, till enastående medarbetare. Det är också aldrig skadligt att ge de anställda en anledning att visa upp tidigt. Har munkar redo för de morgonpigga. Det kommer inte att bysten din budget och dina anställda verkligen kommer att uppskatta det.

Helt enkelt på grund av den typ av arbete, ingen call center kommer att gå utan att exceptionellt hög omsättning. Ingen som inte avancera vill göra en karriär av att arbeta på ett callcenter. Dessa är bara några enkla, lätta att genomföra tips som kommer att förhindra att din omsättningshastighet från att bli alltför främmande. För mer information om telekommunikationstjänster utbildning och kundvård, kolla de här.