forsränning – den ultimata upplevelsen teambuilding

Utveckla ett team mentalitet på arbetsplatsen är ett viktigt mål i dagens affärsvärld, och tar tid att arbeta specifikt på teambuilding utanför kontoret är ett effektivt sätt att se verkliga förändringar. Andrew Carnegie sade, “Lagarbete är förmågan att arbeta tillsammans mot en gemensam vision. Förmågan att styra enskilda prestationer mot organisatoriska mål. Det är det bränsle som gör att vanliga människor att uppnå ovanliga resultat. “Det här är något som upplevs Colorado River rafting guider vet för ett faktum.

Forsränning turer blir ett populärt sätt för koncerner att binda och växa tillsammans. Medarbetare förenas i kraftfulla sätt på en whitewater resor i Grand Canyon, som arbetar tillsammans för att behärska naturens krafter. Det finns ingen större upprymdhet än skytte unisont den vilda sträcka av vitt vatten forsar över Coloradofloden. Den inspirerande miljö skapar naturlig entusiasm och ett glatt delade känsla av prestation.

Deltagarnas kommunikationsförmåga är säker på att förbättra på en Grand Canyon rafting resa. Effektiv kommunikation är ofta utmanande på kontoret, med ständiga distraktioner av e-post, möten och ringande telefoner. I Grand Canyon finns det tid för medarbetarna att verkligen koppla på en högre nivå. Medarbetare har sällan möjlighet att helt enkelt dela nya upplevelser av dagen, och sedan höra varje persons bidrag på dagens äventyr som alla kommer tillsammans. På river, är detta en del av den erfarenhet som deltagarna ser fram emot. Samla ihop i lägret varje kväll under en stor måltid efter en fantastisk dag med utomhusaktiviteter i sig är en kraftfull relation bygga erfarenhet. Moira Vinter i Arizona River Runners säger, “Vi har varit förvånad över åren på hur vi ser människors relationer växer under loppet av en av våra Whitewater resor. Även medarbetare som tror att de känner varandra från att spendera tid på kontoret tillsammans varje dag upptäcka en helt ny dynamik på floden. Vi har funnit att koncerner obligation i ett riktigt speciellt sätt här ute. ”

Arizona River Runners erbjuder ett utbud av Grand Canyon rafting äventyr som för företagens team tillsammans. Coloradofloden är outfitter erfarna guider och besättning arbetar med handledare teambuilding för att skapa en utflykt unikt anpassat till specifika mål och syften. Det finns gott om tid i lägret för ytterligare planerade aktiviteter eller ner tiden, beroende på vilket som är att föredra. Resvägar är flexibla och kan inkludera lätt utmanande vandringar, lata simmar flod, och underlättat gruppövningar byggnad, pigg spel läger eller bara tid för människor att ansluta medan du kopplar av i en majestätisk naturlig inställning.

Om ditt företag Gruppen söker efter en unik och kraftfull teambuilding erfarenhet, forsränning i Grand Canyon kan vara svaret på bättre kommunikationer, ökad produktivitet och en hel del mer leenden runt på kontoret hela året lång. Inga speciella förberedelser innan resan eller några särskilda sätter skicklighet krävs. Alla människor behöver göra är att visa upp redo för äventyr och skoj, och floden outfitters kommer att göra resten. Företaget tillhandahåller kontaktpersonen och övningar, Arizona River Runners ger all utrustning, redskap, mat och river expertis så att deltagarna kan få ut det mesta av sin teambuilding äventyr.