företagsevenemang. varför de är det perfekta valet för ditt företag.

En undersökning från 2006 av HR konsultföretaget Right Management undersökta gruppmedlemmar i sex olika länder och upptäckte att brittiska gruppmedlemmar saknades mest i motivation. De chockerande resultat fann att mindre än en tredjedel av arbetskraften i Storbritannien känner att de är fullt engagerade när på jobbet.
Det finns många skäl till varför gruppmedlemmar ofta bli distraherad från sitt arbete, genom att snärta genom personliga hemsidor eller svara på privata mail, eller bara sitter där slösa tid att försöka och döda ett antal timmar till exempel. Men bakom alla dessa frågor är en sak och det är att dessa gruppmedlemmar, medarbetare i organisationen, inte som är motiverade och nöjda för deras arbete som de skulle kunna vara.

Tusentals studier har visat värdet av att ha en nöjd, motiverad och välmående personal med cheferna Pocket Guide to motivera gruppmedlemmar, vilket tyder på att upp till sextio procent av gruppmedlemmar kan vara motiverade att påskynda deras produktivitet. Detta kan leda till svindlande resultat och förbättringar i produktivitet. Således i en stroke, öka din korporationer omsättning och lönsamhet!

Och en av de mest kostnadseffektiva och enklaste och underhållande sätt att uppnå den nivå av motivation och entusiasm bland din personal är att använda ett företagsevent teambuilding för att vårda dessa positiva känslor och ha en bestående effekt och effektivitet och inverkan på dina gruppmedlemmar .

Så vad är dessa fördelar exakt?
Hur kan bestiga ett berg tillsammans, eller bygga en flotte att segla över en sjö, översätta till en klar och märkbar förbättring på arbetsplatsen?
utmaningar för exempelvis dessa vårda ett team mentalitet och en verklig känsla av samhörighet och att sträva efter samma mål. Detta har fastställts för att ha en enorm effektivitet och inverkan på arbetskraft förmåga och nivåer av motivation.

Det ökar deras förmåga att sälja effektivt, driver dem att sträva efter bättre personliga resultat för att förbättra lagen stående, relationer med medarbetare förbättras, är förtroendet ökar på arbetsplatsen. Ditt lag kommer att vara mer dynamisk, kunna tänka på sina fötter, kommer beslut fattas snabbare och självsäkert och med en högre grad av exakthet plus så många andra fördelar som kan observeras synligt av ledningen och de anställda på en daglig basis. Alla dessa förbättringar kan ofta hitta sin ursprungskälla i en delad teambuilding övning.

Genom att samordna en teambuilding aktivitet du ger din personal möjlighet att utvecklas som ett team och att främja en känsla av att de är en uppskattad och viktig del av något mycket större.

Ett motiverat team, är en lönsam grupp och en av de finaste sätten att åstadkomma detta är att surfa på webben och välja på ett ekonomiskt vänligt företagsevenemang som kommer att motivera dina gruppmedlemmar och ge dem möjlighet att leverera de resultat som du behöver för att underlätta tillväxten av din organisation.