företagens teambuilding – skaka ’em up att vakna’ em up

Teambuilding har blivit något av ett modeord i företagens kretsar under de senaste åren. Många företagsevenemang planerare kasta begreppet “företagens teambuilding” runt mot sin vilja som en del av deras marknadsföring prat – men deras arrangemang inte alltid lever upp till teambuilding löfte. För en händelse att faktiskt förändra och befästa nya sätt att arbeta tillsammans, har det att erbjuda mer än bara läpparnas bekännelse och en gruppresa för att gå flugfiske.

Framgångsrika Företag teambuilding händelser har ett antal gemensamma drag:

Ett. Möjligheten att se vägspärrarna till framgångsrik kommunikation och teamwork

2. Chansen att se medarbetarna i okända roller och situationer

Tre. Det är nödvändigt att arbeta tillsammans mot ett gemensamt mål

4. Det stöd som behövs för att skapa produktiva nya sätt att arbeta tillsammans

Bra företagsevenemang planerare ta dessa klipp-och-torkade begrepp och förvandla dem till en rolig och lärorik erfarenhet. De verkliga genier i företagsevenemang världen kan skapa fantastiska och omvandla händelser som kommer att skaka din organisation och vakna inspiration som du inte visste fanns i ditt företag. Erfarna planerare av teambuilding vet hur man kan föra dina medarbetare och anställda tillsammans på nya sätt som lyfter fram starka du vet att de har, och visa dem hur man använder dessa styrkor för att bygga en fast tjänst eller produktion team som helt enkelt inte kan vara beat .

Chillisauce, ett brittiskt företag som specialiserat sig på företagsevenemang och turer grupp, förklarar att teambuilding utmaningar kan vara till nytta för att belysa hur arbetet hinder övervinns genom att arbeta tillsammans. Bland de roliga aktiviteter teambuilding som de har som erbjuds är en Limousine skattjakt, en spion uppdrag, Dragon Boat Racing och möjlighet att delta i Det är en knockout!

Övriga bolag planens service Days “som kan omfatta att bygga en lekplats för välgörenhet eller pitching i att helt renovera ett hem för en lokal välgörenhetsorganisation. I varje fall är värdet för dagen i lektionerna som utförs hemma vid sin ände – att laget kan övervinna allt genom att lära känna varandra och arbeta tillsammans – som ett team med unika medlemmar.