fördelar anställd drogtester

Under de senaste 30 åren, har bruket av anställning drogtester blir allt vanligare som arbetsgivare strävar efter att se till att deras anställda är drogfri. Det finns många anledningar för företag att utnyttja testa anställning drogen, vilket är anledningen till uppskattningsvis 65% av arbetsgivarna i Förenta Staterna har en viss nivå av testning som ett villkor för anställning. De motiv för arbetsgivarna att testa för droger är varierande och innefattar skydd från på jobbet skada ansvar, förstärkning av den totala produktiviteten, eller helt enkelt screening av oönskade kandidater under anställningsprocessen. Oavsett vilken anledning tvingar dig att börja testa anställning drogen inom ditt företag, är den överväldigande enighet om att du gör rätt val framöver.

Studier av anställda i området och totala marknaden produktionen för företag som använder testning sysselsättning drogen visar dess effektivitet. Sysselsättning drogtester är mest effektiv som en tvådelad strategi, där potentiella anställer screenas för tidigare droganvändning medan långsiktiga medarbetare ges slumpmässiga tester regelbundet. Det har bevisats att på jobbet säkerheten ökar dramatiskt inom företagen som testar för droger, medan senfärdighet och sjukfrånvaron minskar samtidigt som produktiviteten ökar. Denna kombination av screening både för nyanställda och erfarna medarbetare säkerställer att ett företags totala produktiviteten ökar i tillkomsten av anställning drogtester.

Arbetsgivare kan testa för droger på flera sätt, men de två vanligaste metoderna för anställning drogtester är urinanalys testning och hårsäcken testet. Urinanalys testning innebär att få ett urinprov som behandlas av ett laboratorium och screenas för spårmängder av narkotika och olagliga substanser. Labs som bedriver urinanalys testning utsätts för strikta federala riktlinjer, vilket innebär att resultaten av dessa tester är mycket exakt och kan tas upp till prövning i en domstol om behov skulle uppstå. För mindre företag, det finns urin drogtester kan på plats urin screening som ger liknande korrekta resultat samtidigt skära ner kostnaderna och utelämna behovet av att skicka resultat till ett laboratorium.

Hårsäcken test är den andra standarden för anställning drogtester och är mindre invasiv än urinanalys testning. En potentiell hyra eller nuvarande anställd behöver bara plocka några hårstrån och skicka in dem för att testa. Hårsäck tester är en viktig del av sysselsättningen drogtester eftersom de kan upptäcka droganvändning under en längre tidsperiod än urinanalys. Narkotikamissbruk orsakar en ackumulering av spårämnen kemikalier under hårväxt, och medan urinanalys testning är beroende av blodomloppet, kan håret innehålla spår av tidigare droganvändning i upp till 90 dagar. De starkaste anställning drogtester program kommer att kombinera både urinanalys och hårsäcken test för maximal effektivitet.