fantastiska citat från kunder

Ingen tvekan du har samlat minnesvärda citat från ditt jobb eller företag. Här är några av de fantastiska saker som folk har sagt till mig sedan jag startade mitt företag 1992. Och, ja, alla citat är sanna.

“Att betala dessa royalties är en riktig krångel.”

> Kommentar: Du kan inte döma en bok utgivare av omslaget.

“Jag vet att du är en mycket bättre talare, och att innehållet är bättre, ditt material är bättre, och även din avgift är lägre, men jag bestämde mig för att använda ett seminarium bolag från av staten, eftersom min chef kommer att godkänna den utan ställa några frågor. ”

> Kommentar: Det förklarar varför ibland befinner du dig i ett riktigt hemskt seminarium.

“Jag sparar alla fakturor i en låda och var fjärde månad eller så går jag igenom bunten och godkänner dem.”

> Kommentar: Jag slår vad om att hon skulle bli galen om hennes lön var tio minuter sent.

“Okej, i ditt fall ska vi göra ett undantag och betalar i tid.”

> Kommentar: Här är en annan person som inte förstår hur företag fungerar.

“Istället för att anställa en talare beslutade vi att spendera våra pengar på en isskulptur.”

> Kommentar: Jag antar att det är viktigare att titta på isen smälta än lära sig något.

“Jag vill att ni skickar mig ett förslag med fullständiga beskrivningar av alla dina workshops, en meritförteckning, din kundlista för de senaste fem åren, ett dussin brev omdöme och en prislista. Jag har 21 förslag hittills och jag vill samla in 25. ”

> Kommentar: Om jag var den här mannens chef, skulle jag sparka honom för att vara en olägenhet för allmänheten. (Och jag inte lägga fram ett förslag.)

“Om hon hade velat agera på ditt förslag, skulle hon ha tillbaka dina samtal. Duh!”

> Kommentar: Varje leverantör är också en kund, och i det här fallet jag svarade på deras elakhet genom att överföra min telefon till ett annat företag. Kostnad till dem: över $ 1200 per år.

“Vad tar ni för att tala i 54 minuter?”

> Kommentar: Samma som jag betalt för 55 minuter. Och 53 minuter.

“Nu när vi har din arbetsbok, kommer vi att använda en av vår personal för att genomföra seminariet.”

> Kommentar: Låt mig veta när du startar så jag kan ringa min advokat.

“Du frågade för många frågor. Du ska inte räkna ut att detta är olagligt.”

> Kommentar: Vi har aldrig ställa för många frågor. (Och jag jobbar bara med etiska företag.)