en guide till Singapore Expo

Den Singapore Expo är en idealisk plats för att organisera konventioner, mässor, möten och konserter och väljs av arrangörer och företag för sin världsklass faciliteter som erbjuds genom hög nivå kundservice. Vad lägger till sin kredit är dess avundsvärt läge i en stad som har en enorm befolkning på 4,5 miljoner säkerställa att utställarna får valuta för sin tid och pengar.

En faktor som gör Singapore Expo stå över de andra centra i sin serie är dess enda begrepp. Besökare på Singapore Expo är bortskämda med val under ett tak. Erbjuder nästan tretton restauranger och barer i sin “Flavours East avsnittet gör Expo tillgänglig för både besökare och utställare en enorm mängd mat för att uppfylla deras aptit. Dessutom har centret också shopping alternativ för besökare att njuta av och ett mycket förnuftigt beläget parkeringsanläggning precis utanför salarna garanterar bekvämlighet.

Den Singapore Expo erbjuder flexibla utrymmen i tio års konvention och utställningshallar som ger nästan 100.000 kvadratmeter oavbruten utställningsplats som kan konfigureras i termer av dimensioner till uppfyller kraven i evenemanget. Medan sex utställningshallar erbjuder 10.000 kvadratmeter sammanhängande utrymme vardera, är tre andra hallar konstruerade så att de kan erbjuda en sammanlagd sammanhängande utställningsyta på 40.000 kvadratmeter, vilket gör dem idealiska för mässor och utställningar som sker i stor skala.

Ingår i dessa hallar är multi-purpose MAX Pavilion som är en händelse hall med auditoriet stil sittplatser. MAX-Paviljongens design gör den idealisk för konferenser, kongresser, konserter och andra stora möten skala och seminarier. Med sin högteknologiska ljudsystem, videosystem och state-of-the-art belysning, är Max Pavilion det perfekta valet för stora konserter. I Singapore Expo har även en öppen yta på 10.000 kvadratmeter, som också kan användas som utställningsyta eller för att organisera andra evenemang.

Mässan läge i hjärtat av ett blomstrande företagsklimat spelar sin fördel som utställare är garanterad rikliga affärsmöjligheter med många möjligheter för utbyggnad av sina nät. För att inte nämna, dess strategiska läge gör det också lätt att nå med flyg via Changi International Airport. I Epos har sin egen station, Expo Mass Rapid Transit Station som ligger bara en hållplats från flygplatsen och kan nås på en kort resa på cirka fyra minuter. Bortsett från MRT Line, andra transportmöjligheter inkluderar bussar, taxi och bilar.

Likaså är boendet inte en fråga i Singapore som har massor av hotell och pensionat för att tjäna utställare och besökare som kan välja boende som uppfyller deras krav och budget. Värd för några mycket populära evenemang, några mycket efterlängtade kommande händelser inkluderar resor Malaysia 2008 i oktober och den Automobile Roadshow i november.