eliminera kreditkort avgifter kort behandling på automatisk återkommande fakturering

Jag vet vad du tänker, here we go again, annat Merchant Services företag påstår sig spara mitt företag pengar på kreditkort bearbetning. Jag vet att de flesta av er håller med om att du är trött på Merchant Service företag kontaktar dig om din kreditkort bearbetning priser och ännu mer trött av den höga avgiften du betalar. Oroa dig inte Jag är inte här för att prata om hur vårt företag kommer att spara pengar på ditt kreditkort bearbetning avgifter. Jag är här för att prata om hur vårt företag kan hjälpa till att eliminera dem.

Här är en liten hemuppgift. Nästa gång du är på kontoret jag vill att du ska dra ut den invecklade bearbetningsdeklaration och köra en enkel beräkning. Ta det totala arvodet du betalat och dividera det med det totala belopp som du behandlas i kreditkort som månaden. När du har det numret Multiple det med 100. Det kommer att ge dig den totala genomsnittliga procentuella du betalar för att acceptera kreditkort.

formel:
(Avgifter / total mängd) * 100

Jag garanterar att du antagligen betalar minst 2,5% eller högre, är att 2,5% av din vinst! Här är ett exempel, säga att du har en plats bearbetning $ 50,000.00 per månad i kreditkort. Avgifterna i genomsnitt skulle vara runt $ 1,250.00 per månad eller $ 15,000.00 per år!

Många företag Merchant service kommer att hävda att de kan spara dig en massa pengar på ditt kreditkort. Faktum i frågan är alla Merchant Service företag har samma relativa kostnaden. Omkring 85% av de avgifter som du betalar för att acceptera kreditkort återbetalas till vem någonsin utfärdat kortet som avgifter Interchange ersättning. Så om Capital One problem din kund ett kreditkort och de använder det på din plats, 85% av de avgifter som du betalar går tillbaka till Capital One. Den verkliga frågan du bör ställa är, vad annat är i din plånbok?

Det är där Företaget kommer i. Vi kan göra det möjligt för dig att acceptera alternativa former av betalning som elektroniska kontroller som kommer att eliminera den procentandel du betalar på varje transaktion och ersätta den med en liten fast avgift. Det spelar ingen roll om försäljningen är $ 50,00 eller $ 500,00 du betalar samma fast avgift.

Ta samma exempel på den plats som bearbetning $ 50,000.00 per månad i kreditkort. Om det genomsnittliga beloppet debiteras var $ 100,00 så det skulle vara 500 transaktioner per månad. Med en elektronisk kontroll program skulle du betala runt $ 0,25 per transaktion, vilket innebär att du bara skulle ha betalat $ 125,00 för att köra dessa transaktioner via ACH, 1/10 av kostnaden för Credit Card Processing!

Jag slår vad de flesta av dina kunder som redan använder deras check-kort ändå, så antingen sätt transaktionen kommer ut ur deras lönekonto gör ingen skillnad på dem, men en enorm skillnad för din verksamhet. Naturligtvis kommer det alltid att finnas undantag där du kommer att behöva acceptera ett kreditkort, men vet att du ska använda den som en sista utväg inte som en önskad betalningsmetod.

Våra program stöder direkt integration med flera POS-programvara leverantörer som platslänk för alla er self storage anläggningar där ute. För er utan möjlighet till direkt integration kan vi erbjuda ett online-baserat system för att hantera din automatiska återkommande fakturering.