devant begränsad leverera mer lönsamma affärsförbindelser

Om oss

Devant specialiserat på kommersiell avtalsskrivning, granskning och förhandling. Vi levererar vår kompetens direkt, genom konsulttjänster, och genom en stimulerande och interaktiva in-house och offentlig utbildning erbjudande. Vårt förhållningssätt till avtalsförhållanden är pragmatisk och business-fokuserad, vilket ger våra kunder förtroende och verktyg för att strukturera och förhandla ömsesidigt fördelaktiga och långsiktiga affärsrelationer.

Varför är Devant annorlunda?

Eftersom vi inte använder “utbildare”. Alla våra verkstäder levereras av erfarna kontrakt konsulter som struktur erbjudanden, utkast, granska och förhandla avtal dagligen.

Eftersom vi fokuserar på företagets resultat. Till skillnad från utbildning som tillhandahålls av advokatbyråer, är våra workshops inriktade på den verkliga världen våra kunder lever – färre fall citat och mer praktiska verktyg för att förbättra effekten era kommersiella relationer har på företagets framgång.

Eftersom vi är alltid där för dig. Vi erbjuder praktisk hjälp med deal-strukturering, avtalsskrivning, granskning och förhandling, varje dag. Så om du behöver stöd för att genomföra din nya lärande, är vi här för att hjälpa.

Vilka är fördelarna med interna workshops från Devant?

Vi talar ditt språk. Varje in-house workshop är produkten av timmar av forskning om hur ditt företag gör affärer, de risker och problem den står inför, den typ av avtal som den stöter på. Relevant fallstudier och aktuella övningar säkerställa att delegaterna omedelbart kan relatera sina nya lärandet till deras dagliga arbetsmiljö. Och konfidentiell miljö innebär att delegaterna kan få svar på svåra affärsfrågor som en allmän kurs inte skulle tillåta.

Genom att ta en sammanhängande bild av din kommersiella förvaltningsverksamhet, kan Devant hjälpa dig att maximera den nytta du kommer från nya och befintliga kommersiella relationer och minska dina löpande kostnad och risk bas. Vår serie av kommersiella förvaltningstjänster gör att du kan utöka befintlig kompetens och erfarenhet inom ditt företag eller avdelning och ta en ny titt på vad du försöker uppnå – med positiva resultat som kan överraska dig!