det väsentliga om körning och parkering i Tyskland

När du är på en ny plats, måste du följa de regler så att du inte kommer att få dig i trubbel. Det är väldigt mycket som gäller när du sitter bakom ratten i din bil. Även om det kan vara svårt för dig att komma ihåg all trafik och regler väg, kommer du med tiden att det finns en hel del fördelar som erbjuds till en regel vidhäftande medborgare. När det gäller körning och parkering i Tyskland, finns det några saker som du måste lära dig om så att du kan göra din resa en intressant och säker en.

Låt oss först tala om körning i Tyskland. En av de första saker som en utländsk förare bör veta är att detta land gäller regeln som är känd som “ge vika åt höger” förordningen. Det betyder att när du stöter på fordon eller ens cyklister som kommer från höger sida av vägen, måste du ge vika för dem eftersom de har “rätt” för vägen. En annan sak som du måste komma ihåg är att alla bilar som kör i Tyskland bör ha en varning skylt (triangel) samt en första hjälpen-kit. Du kan få dessa kit vid bensinstationer eller ADAC eller Allgemeiner Deutscher Automobil Club. Detta är den största bil klubb i Tyskland och i Europa.

Det finns hastighetsbegränsningar i Tyskland som i någon annan plats i världen. Du får bara köra upp till femtio kilometer i timmen i varje stad och stad. Under tiden kan du gå upp till 100 km per timme på vägar utom när det finns tecken på att staten kan du inte göra så. Om du stöter på områden som har markerats med en skola skylt eller när det finns en skola i området, är gränsen trettio km per timme. Om du inte följer dessa regler, du kommer att betala för fortkörningsböter.

Parkering i Tyskland å andra sidan, är en annan upplevelse. Avgifterna för uppmätt parkering kan komma i olika kostnader. Dessa är starkt beroende av den plats där du ska parkera. Men, kan du förvänta dig att du kommer att behöva betala minst en euro för en timme. Ändå finns det några platser som kräver att du ska betala samma belopp även när du bara har parkerat en halvtimme. Parkering i Tyskland är inte heller så enkelt som det finns parkeringsböter som du måste se upp för när du inte fastnar på parkering regler. Det är viktigt att du bör titta på de tecken och symboler som du ser på vägen så att du kan undvika böter. Däremot kommer du att finna att de flesta av dem är på tyska så det kan vara ganska svårt för dig.

Det är viktigt att du känner till reglerna i körning och parkering i Tyskland så att du kan bespara dig från alla bekymmer. Allt du behöver göra nu är att njuta av din vistelse i denna tilltalande land!