de 10 pensionering planering misstag och hur man undviker dem

Ett. Inte planerar. De flesta amerikaner inte har en god uppfattning om hur mycket de behöver spara till pensionen. Enkel planering kan hjälpa till att sätta i blivande hur mycket pengar som behövs för pensionering. Gissa arbetet är ett fel

2. Avgående till tidigt utan en solid plan på plats. Vi alla drömmer om pensionering och spendera vår tid som vi vill, men gör detta livsförändrande beslut innan utan att helt förstå konsekvenserna kan vara ett misstag. Som förtidspensionering kan också betyda att bedöma social trygghet innan de får största möjliga nytta. När Social Security si vald, kan det inte ändras. Arbeta ännu ett par år längre än vad du har planerat kan betala en förvånansvärt stor bonus i pension säkerhet.

Tre. Inte förstå livslängdstabeller. Mer än 60% av amerikanerna lever längre än de förväntade. Vid 65 års ålder, kan en kvinna förväntas leva till i genomsnitt 85 och en hane om ålder 82. Det är viktigt att veta att dessa uppskattningar är baserade på medelvärden och din faktiska personliga medellivslängden skulle vara längre.

4. Jobbsökande i högre ålder. Tänker att hitta ett deltidsjobb eller att kunna återinträda i arbetskraften senare i livet om inkomsten behövs är oerhört svårt.

Fem. Inte spara tillräckligt med pengar. Vi har blivit en nation av spenders och inte spararna. Jämfört med andra kulturer och länder, släpar USA efter i andelen sparade medel. En färsk regeringsrapport visat den genomsnittliga amerikanska hushållet har lyckats spara drygt $ 60.000 mot pension. Det genomsnittliga bidraget till en fungerande frälsningsplan är 7,5 procent av lönen, inte tillräckligt för att åstadkomma de nödvändiga framtida pension mål.

6. Risk …. Inte förstå hur risk kan påverka framtida resultat. Exponering mot aktier är alltför stor eftersom pensionering strategier och inte omfördela till säkerhet och trygghet i tid. Omkring 1 i 3 investerare närmar sig pensionsåldern hade mer än 80 procent av sina saldon i fel tillgångsallokering enligt en rapport klar 2008. Exponering för osedda marknadstrender som är utanför de flesta människors kontroll kan resultera i dålig prestanda precis som pensionering strategier.

7. Tidig användning av kvalificerad pengar. Det uppskattas att 45 procent av arbetsplatserna pensionsplan deltagarna ta ut sina 401 (k) balanserar när de byter jobb snarare än att rulla dem över till en ny plan eller till en egen riktad IRA. Skatter och avgifter kan vara en stor nackdel för pensionering planeringsprocessen.

8. Inte förstå eller ignorera livränta. Livränta är den enda finansiella produkter tillgängliga som kan ge intäkter för valfri tidsperiod, även livstid. Inte använda dessa produkter kan påverka behovet av inkomster under lång tid.

9. Hälsa bekostnad risk. Inte tillräckligt med tanke på framtida vårdkostnader kan ha en stor inverkan på pensionering planering. Vårdkostnader har ökat snabbt och inte att avsätta en procent av pensionsinkomst kan allvarligt skada framtida behov.

10. Att inte vara informerad. Kunskap är allt när det kommer till ordentlig pension planering. Gör varje tillfälle att bli så informerad om dina alternativ som möjligt och alltid söka professionell skatt och juridisk rådgivning. När en finansiell planerare eller agent gör en rekommendation göra vissa ett andra utlåtande begärs. Var försiktig och bli informerade.