branding ditt företag

När du ställer in ditt eget företag, är ett bra sätt att lämna ett bestående intryck med kunden för att skapa en tydlig företagsidentitet för dina lokaler, dina produkter och din personal. Här är några enkla grundläggande elementen upprättandet din image som en seriös företag:

personal uniformer

Ett av de områden där det lönar sig att tänka noga innan något beslut fattas, kan en enhetlig bidra till att garantera en hög standard på utseende för din personal, samt att göra det klart för allmänheten vem de ska prata med för all hjälp. De kan vara mycket mer än en enkel matchning uppsättning kläder though. Kupolformade märken med de anställdas namn och titlar kan hjälpa bidra till din kundtjänst samt uppmuntra ansvar för din personal. Det finns också praktiska överväganden beroende på vilken typ av verksamhet du kör – om din personal arbetar utanför, så kom ihåg att en nylon t-shirt inte kommer att vara tillräckligt.

företagets logotyp

Kanske den mest användbara inslag i varje varumärkesstrategi, kan ett företags logotyp leverera din identitet långt mer effektivt än ditt varumärke eller ett företags färgschema. Även om det är beroende av en viss kund förtrogenhet, kan en logotyp anbringas på alla dina stationära, era uniformer, era produkter – var du vill, ta upp en mindre mängd utrymme och tydligt märka medverkan av ditt företag.

stationär

Ett annat enkelt sätt att bygga ditt företags identitet är att integrera ditt varumärke i de små saker som alla företag använder. Pennor, brevpapper, skrot papper, beställa blanketter, även pappersmuggar eller servetter – allt som kan bära ditt varumärke bör innehålla det så tydligt som möjligt. Flyers och affischer är också ett bra sätt att främja ditt företag eller specialerbjudanden till allmänheten.

visitkort

Dessa är viktiga för alla B2B-företag och är ett utmärkt sätt att nätverka med andra företag. Även om du handlar direkt med allmänheten, kan ha märkesvaror visitkort vara ett utmärkt sätt att kapitalisera på möjligheter. Visitkort innehåller dina kontaktuppgifter samt ditt varumärke, ger ett enkelt sätt att se till att människor håller dig i åtanke när de lämnar din närvaro eller lokaler.