böcker om management

Det finns många böcker som är tillgängliga på marknaden idag. Förvaltning förklaras bäst i dessa böcker i enkla och tydliga språk att de flesta av eleverna är bekväma med. Några av de bästa böcker om management är som följer:

En bok med titeln “Först Bryt alla regler” som är av Gallups Marcus Buckingham och Curt Coffman.
Denna bok sammanfattar resultaten av den fördjupade studie av bra chefer. Som rubriken säger, berättar i boken om hur man inte bör tveka att bryta någon regel som konventionell visdom följer.

Det är ännu en bok som heter “Business: The Ultimate Resource”. Det är en detaljerad affärsplan resurs bok och det extremt användbar för att förstå tillämpningen av förvaltningen till olika branscher.

Philip Kotler, en välkänd författare, som skrivit flera böcker om förvaltning särskilt marknadsföring är reklam, personaladministration etc ett måste läsa för alla förvaltnings studenter. Denna bok är föreskrivna för de flesta management studenter över hela världen. Boken har några utmärkta aktuella scenariot exempel som lär eleverna den realistiska värld av företagsledning.

“Kommunicera med förtroende!” Är också en bok som potentiella chefer och studenter förvaltning måste läsa. Boken lär människor hur man kommunicerar mer effektivt, på jobbet, hemma, i alla situationer.

En bok med titeln “One-Minute Manager” skriven av Spencer Johnson och Kenneth H. Blanchard ger de mest universella och tidlösa förvaltning lektioner för människor. Texten är kortfattad och rakt på sak. Grundläggande principer för förvaltning förklaras bäst här.

“Nu upptäcker din styrka” är ännu en bra bok av Marcus som gör att du förstår dina egna styrkor och svagheter bättre. Detta i sin tur hjälper företagsledare att veta vad de områden som de behöver för att förbättra den är.