att starta en virtuell assistent affärer när du är över en viss ålder

Tror du att du är gammal för att vara en VA? Det bästa man kan vara en VA-verksamhet är att det finns inget behov av ålder gränser. Det är inte som näringslivet där i du alltid bedöma om din ålder. Tänk på detta, hur många gånger du har hört talas om människor som inte kan arbeta eftersom de är över en viss ålder?

Jag tror att detta inte är en stor faktor när du är en VA. I själva verket, om du är äldre som faktiskt kan vara en stor fördel för dig att ha mer erfarenhet, vilket kommer att bidra till nytta för kunden. Så småningom har kunder inte riktigt bryr sig om åldern. Men allt de vill är att du kan arbeta för dem.

Och jag fick e-post hela tiden från människor som har en hel del problem letar efter en annan jobb bara på grund av sin ålder. Att bli en VA är den perfekta lösningen på det eftersom det inte finns någon diskriminering på detta område.

Och det innebär också att du inte behöver bli diskriminerat dem på grund av vad du verkligen ser ut, och vad de kläder som du bär, vad religion är du, och hur gravid du är eller vad är färgen på din hud.

Du kan läsa om den afro-amerikanska kvinna som en gång diskrimineras i näringslivet bara för att hon var jag tror omkring 50 år gammal och det är för att hon var en afro-amerikan. Det är i detta trots att hon hade en examen och en massa års erfarenhet. Är det rättvist?

Men eftersom hon var en VA, är hon tillbaka i kontrollen över hennes liv och hennes självkänsla. Hon kommer inte längre att möta diskriminering.

Har du någonsin försökt att bli diskriminerad bara på grund av hur du klär dig eller organisationsnummer nog? Men som en VA du kan bära pyjamas och fortfarande vara mycket framgångsrik! Även om jag aldrig rekommendera sitter hemma med din pyjamas på hela dagen, är det verkligen ett alternativ.

Och skönheten i att starta ett VA företagen är att det kommer att bli en 100% virtuellt, så att dina kunder inte ens behöver veta vad man egentligen ser ut.

Om graviditeten? Jo vi har hört att om kvinnor som utsätts för diskriminering i arbetslivet när de är gravida med efter förlossningen. Men när du arbetar för dig själv, kommer detta inte längre att vara ett problem. Det är i behov av att veta precis så länge som du och ditt team kan fungera mycket bra. Och kunderna kan bo lyckligt ovetande till din förestående ankomst.

Också i kön detta har ingen inverkan på att bli en VA. Även en hel del av VA är kvinnor, och det finns ett ökande antal män som verkligen uppskattar den flexibilitet denna typ av yrke.

Men oavsett fördomar som du kan utsättas för, och i en virtuell värld där en re helt enkelt resurser snarare att till någon som kommer bara döma dig för ett fel anledning. Det är en bättre lastbryggan. Bättre att göra det bästa för det.