är medicinsk factoring rätt för din medicinska kontor

Om du äger en medicinsk kontor som växer, förr eller senare kommer du stöta på problem kassaflöde. Tyvärr, varje företag som växer – kör in i dem – oavsett bransch.

När man står inför likviditetsproblem, de flesta medicinska kontor försöka få ett företag lån eller en kredit. Även företagslån kan fungera bra, de är inte ett universalmedel. Till att börja med, de är inte lätt att få. Men ännu viktigare, de har satt maxima. Detta innebär att du kan kväva företag lån om ditt företag fortsätter att växa snabbt. Detta är en mycket viktig punkt eftersom när du har vuxit ifrån ett lån, är det mycket svårt att försöka få en ny. Den första ska betalas ut.

Ett bättre alternativ kan vara medicinsk factoring. Medicinsk factoring är en finansiering verktyg som hjälper medicinska kontor. Den eliminerar 60 till 90 dagar det tar att få försäkringsersättningar och accelererar betalningstid till mellan 2 till 7 dagar. Detta kan vara en stor fördel om långsam betala fordringar har satt dig i riskzonen för:

Ett. saknas löner
2. Saknas hyra eller andra betalningar
Tre. Att skjuta viktiga anställningsbeslut

Medicinsk factoring kan ge dig:
Ett. Medel för att möta löne
2. Medel för att betala hyra och leverantörer
Tre. Finansiering på dina påståenden. Ju mer du bill – det mer finansiering får

I motsats till företagslån, är medicinsk factoring lätt att kvalificera sig för. Det viktigaste kravet är att ditt kontor vara uppdaterad i skatt och vara fria från alla skatter eller kommersiella panträtter. Och det är också snabb att ställa upp. Det brukar ta ungefär 10 dagar att sätta upp ett konto för initial finansiering, men alla efterföljande Finansiering sker inom 24 timmar lämna in en begäran. Processen är mycket enkel:

Ett. Du lämna in ansökningar till försäkringsbolag och skicka en kopia till factoring företag

2. Factoring företag framsteg mellan 70% – 85% av din förväntade netto samlingar

Tre. Du får omedelbar medel. Den factoring företag väntar på att få betalt

4. När factoring företag är betald, är transaktionen avvecklas.

På grund av detta, är medicinsk factoring ett idealiskt verktyg för att effektivisera din medicinsk kontor kassaflöde.