affärssystem för leasing

När man sätter upp ett företag, tjänar vinsten det primära målet. När investeringar görs, är avkastningen förväntas också. Men om pengar spenderas på en investering som inte ger några påtagliga resultat och kostnader ett företag stora mängder, blir investeringen inget mer än bara en kostnad. I detta IT-eran, företag spenderar stora belopp på att köpa olika typer av programvara. Däremot kan underhållskostnaderna vara så hög som innefattar felsökning den och köpa uppdateringar. Nu, vad händer om du inte har för att köpa mjukvara och bara helt enkelt hyra ut det så att du inte behöver behålla den? Nåväl, är detta verkligen möjligt nu med software-as-a-Service eller SaaS som T Suite.
Denna tjänst kan jämföras med att leva i en lägenhet enhet. Om vissa delar av enheten är skadade, behöver du inte punga ut pengar för reparationer. Ägaren kommer istället betala för det. Om lägenheten, på grund av någon slumpartad händelse, kollapsar till marken, kan du bara leta efter en annan enhet och behöver inte bygga det själv. Detta är mycket likt leasing programvara.
När du köper ny programvara, inte utgifterna faktiskt inte sluta direkt. Om programvaran körs in i några problem, måste du betala IT-specialister för att åtgärda dem om du inte har någon i ditt företag. Dessutom, när programmet blir föråldrade, det är som du spenderat pengar för något som var användbara endast för en kort tid. Med Telstra T-Suite, kommer du säga adjö till dessa farhågor. Det är helt enkelt ett kostnadseffektivt sätt att få tillgång till ledande affärsapplikationer utan de höga underhållskostnader.
Leasing denna programvara kan göras möjligt genom att betala en låg, fast månadskostnad antingen per användare, per ansökan eller på begäran utan set-up avgifter eller förskott avgifter. Du lägger inte pengar för att bygga den lägenheten du ska hyra så att du också inte spendera pengar för program som finns där ute för alla att använda. Vad är så bra med detta system är att du kan prova programmet först innan du börjar betala för sin hyra.
Den nya ålder av affärssystem har anlänt.
Låt Telstra T-Suite ta ditt företag till en helt ny nivå av produktivitet, enkelhet och prisvärdhet.