affärsrelation mot andra

I en verksamhet aspekter affärsrelation mot andra är mycket viktigt. Från personer som arbetar i ditt företag och framför allt till alla vanliga kunder och värdefulla kunder. Om du behandlar dem på ett trevligt sätt så kan de också betala tillbaka en stor respekt och framför allt skapa ny kund som kommer från din ivrig kunden sedan dess.

Framgång i affärer börjar från dig. Det beror verkligen på humör för verksamheten och speciellt behandlingar som du göra för att människor engagera det. Kränkande chef kan döda sin egen verksamhet. Det är inte dåligt att vara strikt, men vi måste sätta det på rätt plats. I fall som ditt företag har ett problem då människor som arbetar under dig kommer inte att tveka att berätta allt för dig till den grad att de också kan dela deras råd till dig.

För att du ska få fler idéer och tips om hur man har en bra relation bland andra människor, måste du överväga några av mina tips och idéer här i denna artikel:

1.) Sälja information och hur man hanterar människor som vill det fria
Om du säljer information, det finns en god möjlighet att du kommer att stöta på någon som frågar om de kan få det gratis. Frågan är bör du ge det till dem? I detta fall jag inte talar om vänner och familj. Du kan bestämma hur man ska hantera det själv. Jag är också inte talar om den strategi som många marknadsförare använder där de ger bort en bonus produkt gratis som en del av en kampanj. Det är en bra strategi när den tillämpas på rätt sätt.

2.) Människor gillar att göra affärer med människor som är som dem
ÄR DU PÅ DERAS VÅGLÄNGD? Har du någonsin undrat varför du verkar slå bort det genast med några kunder, medan det för andra är mer som olja och vatten? Det beror på att vi reagerar intuitivt på naturlig kemi, eller bristande det, mellan temperament stilar. Vår temperament stil inte bara bestämmer våra beteendemönster, kropp språkliga mönster och köpa stil, men det påverkar också vårt kompatibilitet med andra människor.

3.) Hur man hanterar kundklagomål som en del av ditt företag
Hantering, skriftligen eller via telefon, med Situationer kundproblem är alltid något vi skulle vilja ivrig eller ignorera. Men hantera kundklagomål, Returer Kund och Replacements produkt är en oundviklig del av varje Kundservice Företag. Här är några sätt på hur man hanterar kundklagomål:
* Gör några brev eller e-post att ta itu med problemsituationer av kunder. På så sätt kan de inte känna att vad de gjorde är fel. Berätta för din kund exakt vad de behöver göra för att göra situationen rätt. Detalj stegen kunden måste utföra för att förverkliga lösningen.

* Använd din skrivna ordet för att vidareutveckla och växa ditt förtroende med din kund. “Aktivt lyssnande” gäller för det skrivna ordet så mycket som det gäller för konversationen. Först strävar efter att förstå, bekräfta att förstå och sedan vidare till en föreslagen lösning.

* Var rättvis i din lösning förslag, men inte “ge bort gården” som en del av din problemlösning. Tänk Win-Win. Fråga dig själv frågan: Med vad du erbjuder som en lösning, är det sannolikt att hålla den här kunden som en återkommande kund?

* Bryt din “fix-it” erbjudande i två delar, en aktuell fix och ett framtida uppköpserbjudande. Applicera lite sunt förnuft mot fastställande av nuläget (partiell återbetalning, post utbyte eller retur). Sedan locka kunden att komma tillbaka och köper igen med ett erbjudande mot framtida inköp.

* Inte dölja det faktum att du laddar en ny besättning kan inrymmas avgift. Alltid vara öppen med din Returpolicy, Shipping Information och sekretesspolicy. Ingenting gömd i dessa områden, utan snarare öppet avslöjas kommer att bygga kundernas förtroende i ditt företag.

4.) Personer som arbetar med dig, en anställd.
Du kan ubåt din karriär och relationer fungerar med de åtgärder du tar och de beteenden du uppvisar på jobbet. Oavsett din utbildning, dina erfarenheter, eller din titel, om du inte kan spela bra med andra, kommer du aldrig att utföra ditt arbete uppdrag. Effektiva arbetsförhållanden utgör grunden för befordran, löneökningar, mål prestation och arbetstillfredsställelse. Om du talar ner till en annan anställd, använder sarkasm, eller låter otäckt, hör den andra anställde dig. Vi är alla radar maskiner som ständigt räckvidden ut vår miljö. Allt det betydde är du bör ha för att respektera och vara artiga mot dina anställda för att få ett framgångsrikt företag.