ace kart i Melbourne ger möjlighet att lära sig lagarbete på kontoret

Lagarbete bland dagens arbetskraft är avgörande. De krav på ledningen och arbetstagarna är lika många och skapa teambuilding övningar kommer att ge både arbetstagare och ledning något att se fram emot. Picknick och spel är okej men att ge de anställda en minnesvärd upplevelse, varför inte överväga att gå karting.

Go karting svaren många av de behov som krävs för att bygga ett framgångsrikt team. Ett bra sätt att ställa upp lagen är att ha två chefer blandat med varje lag. Detta bidrar till att skapa ett ledarskap möjlighet utanför kontoret. De administrativa gruppmedlemmarna kan behöva lyssna till en mer erfaren arbetare som har kännedom om go-kart eller racing strategi.

Detta kommer att hjälpa lära ledningen att lyssna och det kommer att hjälpa arbetarna att tala med sina överordnade på ett sätt som de gillar att vara talat med. Håll ett öga på denna process noga men försök att vara så hands off som möjligt. Uppenbarligen är det första att berätta för alla är “Bara ha kul, allt annat är sekundärt.” Allas konkurrenskraftiga juicer kommer att flöda, så det kan vara tufft.

Nyckeln till att få ut det mesta av denna teambuilding övning är att schemalägga go kart racing händelse en månad i förväg och skapa surr tidigt. Också plocka go kart racing team så snart evenemanget tillkännages. Detta kommer att skapa en annan dynamik runt på kontoret och du kommer bli förvånad över hur det skapar mer produktivitet. I själva verket använder en arbetsrelaterad mål att ge ett incitament för go kart händelsen.

Oavsett målsättning måste företaget uppnå, kommer det lag som är mest avgörande för att uppnå målet att få en tid bonus. Till exempel, är målet att skapa 100 enheter. Oavsett vilken lag som är mest avgörande för att skapa de 100 enheterna, får alla en tid bonus på go kart racing händelse. Följa utvecklingen dagligen på ett diagram och sedan tillkännage det vinnande laget på go kart racing händelse. Gör en stor fest innan go kart racing händelse innan det börjar och lika efter den konkurrensutsatta delen.

När go kart delen är klar, schemalägga en tillgodoses middag på anläggningen. Se till att spåret du väljer kan tillgodose efter-race seger firandet. Vissa kan hantera tillgodoses händelser och några har tillfälliga grilla bekvämligheter, försöka hitta den som bäst skulle sörjer för din arbetsplats eller händelse stil.

Dra nytta av att ha alla anställda på ett ställe. Använd mötet som ett sätt att fira prestationer från föregående år och hur incitamentet för denna dag hjälpte uppnå företagets mål. Också be alla på fest middag om de skulle vilja göra detta igen nästa år eller två gånger per år. Svaret kommer att vara överväldigande majoritet. Använd detta som morot för att hålla produktiviteten hög.

Avslutningsvis kan go kart teambuilding modell vara en händelse som ökar hela team runt produktionen år. Deras produktivitet kommer att öka i väntan på go kart racing händelse och det kommer att öka omedelbart efter. Hela händelsen ska skapa en mycket gladare och mer produktiv arbetsplats så länge minnet lever vidare. Se till att lägga upp bilder och tydligt visa vinnarna på kontoret.